Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΠΗΡΕ ΡΕΠΟ


ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ. ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΑΣ ΕΦΗΜΕΡΕΥΩΝ ...ON CALL ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ.

ΡΙΦΙΦΙ στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ


Εξεδιώχθη και απο τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ η κουτοπονηρούλα διευθύντρια της Ν.Υ. του "ΑΤΤΙΚΟΝ" όταν χθές κατά τις 3:30 έκανε ριφιφί στο γραφείο της Διευθύντριας του Ευαγγελισμού. Συνελήφθη επ'αυτοφόρω απο νοσηλευτές να έχει τα προγράμματα προσωπικού και να κρατά σημειώσεις . Οταν της ζητήθηκαν εξηγήσεις προφασίστηκε ψελλίζοντας οτι τα συγκεντρώνει για την Ε.Ν.Ε. χωρίς να μπορέσει να πείσει κανένα. Κατόπιν ειδοποιήθηκε η τομεάρχης του Ευαγγελισμού που ήταν βάρδια και την ανάγκασε να αποχωρήσει. Σημερινές πληροφορίες αναφέρουν οτι η Διευθύντρια Ν.Υ. του "ΑΤΤΙΚΟΝ" είναι σήμερα το πρώτο θέμα συζήτησης και χλευασμού.
Αντε και σ' ανώτερα ! ! !

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ , ΤΟΝ "ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ"


Την ουσιαστική αποδοχή της θέσης των εργαζομένων αποδέχθηκε το επιστημονικό συμβούλιο του νοσοκομείο που συνεδρίασε χθές υπό τη προεδρία του καθ. κ. Δημήτρη Κρεμαστινού. Αποφάσισε τη σύμπτυξη 2-5 κλινικών και παράλληλα ζήτησε την άμεση πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού και όχι μόνο. Την απόφαση θα την υλοποίησει το Δ.Σ. Η απόφαση είναι ομόφωνη.
Ο καθ. κ. Δημήτρης Κρεμαστινός έθεσε θέμα εμπιστοσύνης του συνόλου των μελών του επιστημονικού συμβουλίου προς το πρόσωπο του την οποία και έλαβε ομόφωνα.
Τώρα είναι στα χέρια των υπευθύνων να δώσουν λύση το ταχύτερο για να επανέλθει το νοσοκομείο σε κανονική λειτουργία.

ΕΛΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : Καμπανάκι κινδύνου στο «Αττικόν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ