Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ : ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΝΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!



ΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΕΣ, ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΑΞΙΜΟΥ" ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΝΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ Ο Κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΦΩΝΟΥΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ "ΚΙΝΕΖΙΚΑ" (ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ) ΚΑΙ ..."ΕΞΟΡΓΙΣΕ" ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ "ΕΙΔΙΕΚΕΥΤΕΙ" ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ...ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΣΤΑ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ" ΤΩΝ ΜΜΕ.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ : ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2009


Η «Ναυαρχίδα» το blog υγειονομικών του Αττικού ευχαριστεί τους επισκέπτες της και τους εύχτεται το 2009 να είναι τουλάχιστον καλλίτερο από το 2008.

Ακόμα πρέπει να ευχαριστήσουμε του αναγνώστες μας για τις 42296 επισκέψεις (μέχρι αυτή τη στιγμή) από τότε που μπήκε ο «μετρητής» επισκέψεων.

Η «Ναυαρχίδα» σαν σοβαρό μεγαλοεκδοτικό συγκρότημα από τις 7-9-2008 διαθέτει… υπερσύγχρονα εργαλεία στατιστικής ανάλυσης και σήμερα θα σας παραθέσουμε μερικά.

Από 7-9-2008 μέχρι 31-12-2008 δεχτήκαμε 23268 επισκέψεις διαβάστηκαν 49.311 σελίδες της από 28 χώρες του εξωτερικού (κατά σειρά επισκέψεων οι τρείς πρώτες χώρες είναι Αγγλία , ΗΠΑ , Γερμανία). Και 45 πόλεις της Ελλάδας. (εκτός της Αθήνας οι τρείς πρώτες πόλεις είναι η Θεσσαλονίκη , η Ρόδος (!) και η Πάτρα.)

Η ανάρτηση που «διαβάστηκε» περισσότερο από όλες ήταν αυτή της 25ης Νοεμβρίου 2008 με τη …βαρυσήμαντη συνέντευξη του κ Δ. Αβραμόπουλου την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Αναρτήθηκαν , συνολικά 380 αναρτήσεις και σε αυτό δεν έγινε φυσικά από έναν άνθρωπο αλλά δούλεψαν πολυπληθή τμήματα της «ναυαρχίδας» με μόνιμους και καλοπληρωμένους εργαζόμενους και έκτακτους εξωτερικούς συνεργάτες.

Τα τμήματα της «Ναυαρχίδας» είναι :

Τμήμα ρεπορτάζ

Τμήμα σελιδοποίησης (κασέ)

Τμήμα πληροφορικής

Τμήμα δακτυλογράφησης (το πιο προβληματικό όπου θα γίνουν και απολύσεις αν δεν συμμορφωθούν)

Τμήμα έρευνας και μυστικών αποστολών. (κομβικό και πολυπληθές τμήμα)

Τμήμα τεκμηρίωσης και αξιολόγησης πληροφοριών. (Για αυτό δεν έχουμε διαψεύσεις)

Τμήμα φωτογραφίας με …υπερσύγχρονο εξοπλισμό και πολλούς εργαζόμενους.

Τμήμα αποδελτίωσης τύπου και παρακολούθησης και καταγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Τμήμα επεξεργασίας βίντεο και μοντάζ

Θέση εκδότη διευθυντή : Δεν υπάρχει στον οργανισμό