Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΗΜΝΟΥ : ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ...SERVER (ΚΑΛΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ...ΚΙΝΑ;)

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί μετά το προχθεσινό “πέσιμο” του blog και το χάσιμο των στοιχείων μετακομίσαμε σε νέο server σε ελληνικό έδαφος και σε νέα διεύθυνση με επίθεμα GR.

Ελπίζουμε ότι τα προβλήματά μας τελειώνουν εδώ.

Αλλάξτε τους σελιδοδείκτες και τα αγαπημένα
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ...ΛΗΜΝΟ
(ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ : ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ -ΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Η ΕΧΟΥΝ ΑΥΑΤΑΠΑΤΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ...ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ)

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΗΜΑ :To WikiLeaks και το πρώτο πραξικόπημα στο Ιντερνετ

Ο μύθος της ελευθερίας του διαδικτύου καταρρέει καθώς οι ΗΠΑ οργανώνουν το πρώτο κυβερνοπραξικόπημα για τον έλεγχο της ροής πληροφοριών. Οι κοτζαμάνηδες του ψηφιακού παρακράτους αλλά και ορισμένες από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές, που δραστηριοποιούνται στο Ιντερνετ, δίνουν την πρώτη μεγάλη μάχη για τον έλεγχο του Ιντερνετ.

Το Infowar μιλά με ένα πρώην μέλος της ομάδας Anonymous, η οποία επιχείρησε τις πρώτες επιθέσεις υπέρ του WikiLeaks. Αναρωτιόμαστε εάν ο Γουτεμβέργιος έκανε την αστική επανάσταση ή η επανάσταση τον Γουτεμβέργιο και παρακολουθούμε το μπλε πουλάκι του Twitter να κάνει την πάπια.

Ακούστε την εκπομπή πατώντας εδώ


ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ - ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ...ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


"ΣΘΕΝΑΡΗ" ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟ ΠΑΝΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ











ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΣΤΟ ΣΑΡΩΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ : ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ : Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Κου ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 1946-1949


ΘΕΜΑ : Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
(ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ)

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΗΜΑ : Οι φωτορεπόρτερ έχουν διαλέξει πλευρά



Συνέντευξη του προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Φωτορεπόρτερ στην Ειρήνη Κοντογεωργίου



Ο κομβικός ρόλος των ΜΜΕ στην επέλαση του νεοφιλελευθερισμού είναι προφανής. Σπανίως ωστόσο γίνονται γνωστά τα βρώμικα κόλπα αυτού του παιχνιδιού όπως τα βιώνουν οι ίδιοι οι «εργάτες της ενημέρωσης». Ο Μάριος Λώλος, Πρόεδρος της ΕΦΕ, είναι ένας από αυτούς.

- Σύμφωνα με τους «ρεπόρτερ χωρίς σύνορα», η Ελλάδα κατέλαβε φέτος την 70η θέση στο δείκτη της ελευθερίας του τύπου, από την 35η που κατείχε πέρυσι. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά, σε επίπεδο άσκησης του επαγγέλματος, για τους Έλληνες φωτορεπόρτερ;

Σημαίνει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα και ειδικά με την τελευταία κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του μνημονίου, τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ - βάζω μέσα σε αυτά τα ηλεκτρονικά μέσα, τα ραδιόφωνα και κάποιες αστικές εφημερίδες- λειτουργούν με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο, ώστε στην κυριολεξία να φιμώνουν οποιαδήποτε διαφορετική φωνή. Βέβαια αυτό δεν ξεκίνησε τώρα. Το Δεκέμβρη του 2008, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Αλεξάνδρου, ο συνάδελφος Κώστας Τσιρώνης παρέδωσε στην εφημερίδα του, τον «Ελεύθερο Τύπο», φωτογραφία άνδρα των ΜΑΤ με προτεταμένο πιστόλι. Ο διευθυντής του, ο Κοτρώτσος, ο οποίος ήθελε να συνδιαλαγεί με τον τότε υπουργό Παυλόπουλο για το πώς θα την δημοσιεύσει και θα την αξιοποιήσει, «τράβηξε πίσω» τη φωτογραφία για τρεις μέρες. Έτσι κάθε εικόνα χάνει την αξία της ως ντοκουμέντο. Αυτό είναι ξεκάθαρη λογοκρισία. Τελικά τη δημοσίευσε σε εσωτερική όμως σελίδα ενώ απέλυσε το συνάδελφο. Αλλά σκέψου και πιο πρόσφατα παραδείγματα: Η πορεία του πολυτεχνείου φέτος πόσο προβλήθηκε από τα ΜΜΕ; Η πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου; Αν γινόταν αυτές οι μεγάλες πορείες πέρσι, τα κανάλια θα φώναζαν ότι «καίγεται η Αθήνα». Συμπέρασμα: Δεν πρέπει να βγαίνει προς τα έξω το γεγονός ότι ο κόσμος εξεγείρεται.

- Υπάρχει αντίστοιχο κλίμα κατά τη γνώμη σου και στην Ευρώπη;

...ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ...



(Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ...ΣΕΡΦΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ)

ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ





ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ 09:00 ΑΚΡΙΒΩΣ