Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Προκήρυξη 1.727 θέσεων

Για μια ακόμη φορά η Υφυπουργός Υγείας Φώφη Γεννηματά δεσμεύτηκε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9, για προσλήψεις στα νοσοκομεία.
Σχολιάζοντας τις εξαγγελίες των προκατόχων της για προσλήψεις νοσηλευτών είπε οτι
«Ήταν το πιο σύντομο ανέκδοτο της προηγούμενης κυβέρνησης. Σχεδόν κάθε δυο μήνες ακούγαμε ότι προσλαμβάνουν 4000 νοσηλευτές. Εμείςέχουμε θεσει ως στόχο την πρόσληψη 3000 νοσηλευτών το χρόνο πέρα από αυτούς που αποχωρούν, ώστε σε βάθος 4ετιας να καλυφθούν τα κενά. Ήδη μια από τις πρώτες κινήσεις μας ήταν σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ να επιταχύνουμε τις διαδικασίες, για την πρόσληψη 1700 νοσηλευτών»

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 7K/2009 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων επτακοσίων είκοσι επτά (1.727) θέσεων τακτικού προσωπικούΠανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και στο Αρεταίειο και στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Οι θέσεις που προκηρύχθηκαν για το "ΑΤΤΙΚΟΝ" έτσι όπως φαίνονται στην προκήρυξη είναι μόνο για ΠΕ νοσηλευτές (και κρατηθείτε γερά) έχουν το ιλιγγιώδες νούμερο 3

Τι τρέχει συναγωνιστές; Μας τέλειωσαν τα γαλάζια ανέκδοτα και αρχίσαμε τα πράσινα ανέκδοτα;