Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Δημήτρη μου . . . Δημήτρη μου

Κείμενο που διακινείται από τον καθηγητή κ. Δ. Κρεμαστινό προς τους ιατρούς της Β.Κ.Κ προς υπογραφή, στη προσπάθεια να θέσει εκτός νόμου τις κινητοποιήσεις όλων των εργαζομένων στο «ΑΤΤΙΚΟΝ» δίνοντας την αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, αλλά απ' ότι βλέπω το έγγραφο διακινείται από τους γιατρούς της κλινικής προς τον Κρεμαστινό και όχι το αντίθετο.Ή μήπως το έχει φτιάξει ο Κρεμαστινός και τους το έχει δώσει έτοιμο ώστε να φαίνεται δική τους πρωτοβουλία;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου μάλλον ...μάγος είσαι!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο ο φίλος μάγος... Υπάρχουν και άλλοι μάγοι εκεί που με το μαγικό τους ραβδάκι, προσπαθούν να μας αφαιρέσουν τα δικαιώματα μας.. Αλλά δεν θα τους περάσει!!!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ... ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!!!
(ΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, κ.Δ.Κ.)

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ, ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!!!
(ΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ , ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κ. Δ.Κ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.. ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕΕΕΕ.....)

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ Νο1: ΓΙΑΤΙ Ο κ. Δ.Κ. ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ "ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ"?? ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ?? ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ??
ΕΡΩΤΗΣΗ Νο2: ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ" ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ? Ή ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ κ. Δ.Κ.??

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη!
Υποτίθεται έχουμε δημοκρατία...
Και υποτίθεται ότι ο κ. Δ.Κ. ως πρωην υπουργός-βουλευτής την προασπίζει και μαχεται γι' αυτην...
Ντροπη και παλι...
Αφήστε τους γιατρούς να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν!