Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ο ψεύτης και ο κλέφτης…



Ο εμπαιγμός από τον κ. Λοβέρδο, αλλά και  όλο τον εσμό παρατρεχάμενων και υποτακτικών των ΥΠΕ αποτυπώνεται κατά τον πλέον παραστατικό τρόπο στην επιστολή που έστειλε σήμερα στον εισαγγελέα ο μοναδικός νεφρολόγος που απέμεινε στο Νοσοκομείο Ρόδου, απηύδισμένος από την πίεση των προβλημάτων και  το καθημερινό σαλιάρισμα για δήθεν διορισμό ενός νέου συναδέλφου.
“Κύριε εισαγγελέα, τους τελευταίους 2 μήνες υπέστην και η Διοίκηση του Νοσοκομείου και εγώ προσωπικά, αλλά κυρίως οι ασθενείς, έναν απίστευτο εμπαιγμό όπου ο διορισμός του νέου συναδέλφου αναβάλλονταν από Δευτέρα σε Τετάρτη και από Τετάρτη σε Παρασκευή για να υπογραφεί από άλλοτε άλλον Υπουργό, με επιστέγασμα την τελευταία δήλωση δήθεν αριθμού ΦΕΚ διορισμού εκ μέρους της 2ης ΥΠΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα ΜΜΕ, η οποία απεδείχθη τελείως αναληθής.
Σήμερα το πρωί απεδείχθη ότι όχι μόνο δεν υπάρχει ΦΕΚ αλλά ότι ο διορισμός ΘΑ υπογραφεί σήμερα από τον ΓΓ του Υπουργείου, ΘΑ σταλεί στην αρμόδια Διεύθυνση Προσωπικού ΝΠΔΔ, ΘΑ σταλεί στο Υπουργείο Οικονομικών για έγκριση, ΘΑ ξαναγυρίσει στο ΥΥΚΑ και ΘΑ σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο. Αυτό όπως αντιλαμβάνεσθε απέχει από το ΦΕΚ διορισμού που διατράνωνε ήδη έτοιμο η 2η ΥΠΕ από μερικές βδομάδες έως μερικούς μήνες”.
Βεβαίως ο κ. Λοβέρδος χωρίς αιδώ (για περίσκεψη ούτε λόγος) ξαναβγήκε σήμερα στα Μέσα Ενημέρωσης σχίζοντας τα ιμάτιά του ότι εξυγιαίνει το σύστημα υγείας. Μωραίνει Κύριος….
Ολόκληρη η επιστολή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: