Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Δεσμεύσεις για πληρωμή δεδουλευμένων

Ένταση στο υπουργείο Υγείας – Επιχείρησαν να μπουν στο γραφείο του Λοβέρδου...

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο υπουργείο Υγείας έξω από το οπο βρίσκονται εργαζόμενοι του χώρου της Υγείας που διαμαρτύρονται για μη καταβολή χρημάτων που αντιστοιχούν σε εφημερίες τους.

Ομάδα των συγκεντρωμένων μπήκε στο... κτίριο και επιχείρησε να εισβάλλει στο γραφείο του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου εξαγριωμένοι που δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντησή του με τον υφυπουργό, Μιχάλη Τιμοσίδη.

Οι συγκεντρωμένοι παραμένουν στο σημείο και δηλώνουν ανυποχώρητοι αν δεν ικανοποιηθεί το δίκαιο -όπως τονίζουν- αίτημά τους.

Αποχωρούν οι εργαζόμενοι από το υπουργείο Υγείας...

Τη δέσμευση του υφυπουργού Υγείας, Μ. Τιμοσίδη, ότι από τις 18 Μαΐου θα αρχίσουν να τους καταβάλλονται τα χρήματα που αντιστοιχούν σε εφημερίες και υπερωρίες έλαβαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές των δημόσιων νοσοκομείων, αλλά και οι... εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, οι οποίοι πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση όταν καθυστέρησε να εμφανιστεί στη συνάντηση ο υφυπουργός και οι ορισμένοι εργαζόμενοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο γραφείο του Ανδρέα Λοβέρδου.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση στο χώρο της Υγείας και για τη μη καταβολή χρημάτων από το Δεκέμβριο. Αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αιγύπτου στο Πεδίον του Άρεως και στη συνέχεια έκαναν πορεία, με δυο ασθενοφόρα, προς το υπουργείο Υ
γείας.

Κυνηγητό... υφυπουργών και απεργών στο υπουργείο Υγείας! ...

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στο Υπουργείο Υγείας, όπου οι απεργοί - γιατροί και νοσηλευτές κυριολεκτικά κυνήγησαν τον Υφ.Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη, προκειμένου να εξασφαλίσουν συγκεκριμένη δέσμευση για την ημερομηνία καταβολής των δεδουλευμένων τους.

Ο Υφυπουργός Υγείας επικοινώνησε τηλεφωνικά μπροστά στους απεργούς με το...Υπουργείο Οικονομικών και σύμφωνα με πληροφορίες τελικά δεσμέυτηκε γιατην καταβολή συγκεκριμένου ποσού στις 18 Μαϊου.

Συγκεντρωμένοι στην είσοδο του κτιρίου του Υπουργείου Υγείας βρέθηκαν νωρίτερα γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, οι οποίοι ζητούν να τους καταβληθούν οι υπερωρίες του Δεκέμβριου.

Οι 200 περίπου συγκεντρωμένοι διέκοψαν νωρίτερα την κυκλοφορία στην οδό Αριστοτέλους, κοντά στο ύψος του υπουργείου.



http://nonews-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: