Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Αττικό Νοσοκομείο :Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα!




Με 100 κλίνες λιγότερες λειτουργεί το Αττικό νοσοκομείο και φέτος παρ’ ότι πέρασε ένας χρόνος από τις περυσινές κινητοποιήσεις που κατέληξαν σε μια υπόσχεση του υπουργού για 100 θέσεις μέχρι το Φεβρουάριο. ΦΥΣΙΚΑ τίποτα δεν έγινε και ένα χρόνο μετά βρισκόμαστε στη ίδια θέση από άποψη νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.
Η διοίκηση του νοσοκομείου έχοντας κατανοήσει , προφανώς , τι απόλυτα τεκμηριωμένες απόψεις της πενταμελούς επιτροπής και που είχαν γίνει αποδεκτές , ομόφωνα από το επιστημονικό συμβούλιο προχωρεί σε κάποιες αλλαγές στο χώρο των επειγόντων που είναι προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά είναι αδύνατον να αποδώσουν σωστά αν δεν συνοδεύονται και από το ανάλογο έμψυχο υλικό , ιδίως τώρα που πιθανόν να δεχτούμε σε λίγο καιρό ένα μεγάλο κύμα ασθενών λόγω της νέας γρίπης.
Όσον αφορά τις εφημερίες και τις υπερωρίες βρισκόμαστε πίσω στις πληρωμές και όπως ακριβώς και πέρυσι.
Με μια πρώτη ματιά μπορούσαμε άνετα να βάλουμε τις σελίδες της προηγούμενης χρονιάς σ’ αυτή τη σελίδα και να αλλάξουμε λίγα πράγματα και να είμαστε μέσα στα πράγματα, αλλά ευτυχώς δεν είναι έτσι πολλά έχουν αλλάξει και αυτό φάνηκε στις εκλογές των εκπροσώπων για το ΔΣ. Στο χέρι μας έχουμε την εμπειρία , είναι με το τέλος των διακοπών να επιδιώξουμε λύσεις για το νοσοκομείο. Φυσικά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά αλλά όχι και ακατόρθωτα.
Στο μεταξύ ο υπουργός υγείας βρήκε θέμα να είναι καθημερινά στα κανάλια για τη νέα γρίπη και να μας κάνει να ξεχάσουμε όλα τα άλλα. Αλλά σύντομα θα επανέλθουμε σ’αυτό το θέμα.
Η καλοκαιρινή Ναυαρχίδα δεν ήταν ποτέ βαρετή !

Δεν υπάρχουν σχόλια: