Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η διαλυτική πολιτική της κυβέρνησης συνδυασμένη με την ανικανότητα του Υπουργού Υγείας έχει δημιουργήσει ένα άκρως διαβρωτικό μίγμα, το οποίο κατατρώει το δημόσιο σύστημα υγείας και φέρνει σε απόγνωση τους Έλληνες πολίτες.

Δυστυχώς τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, τα ρεπορτάζ των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών δε φαίνεται να αγγίζουν τον κ. Αβραμόπουλο, ο οποίος με τις Λουδοβίκειες αποφάσεις και εμφανίσεις του έχει πλέον καταστεί μέγας χορηγός του ιδιωτικού τομέα υγείας.

Πότε και από ποιόν θα αντιμετωπιστούν οι τεράστιες ελλείψεις της δημόσιας υγείας σε προσωπικό, οι φοβερές δυσλειτουργίες στις προμήθειες των νοσοκομείων, το εφημεριακό κραχ που βρίσκεται προ των πυλών;

Είναι φανερό πως δεν μπορούν ν΄ αντιμετωπιστούν από κείνους που εκ προμελέτης οδήγησαν τα πράγματα στη σημερινή απελπιστική κατάσταση. Οι πολίτες και οι φορείς πρέπει ν΄ αναδείξουν τα ζητήματα της υγείας στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων, να συγκροτήσουν ένα πλατύ μέτωπο για την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Τώρα. Αύριο θα είναι αργά.

Ο ΣΥΝ δηλώνει πως θα συμμετέχει σ΄ αυτή την προσπάθεια, όπως έχει πράξει και για τα ζητήματα της παιδείας, της ακρίβειας, της αξιοπρέπειας των ελλήνων πολιτών

23/07/08 ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ