Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Παραλύει απο τις απεργίες η χώρα

Σε απεργιακό κλοιό έχει μπει η χώρα. Εκτός από τις σημερινές κινητοποιήσεις, η απεργία της ΑΔΕΔΥ συνεχίζεται και αύριο, Τετάρτη, ημέρα που κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις, καθώς απεργία πραγματοποιεί και η ΓΣΕΕ. Τα μεσα μαζικής μεταφοράς θα κυκλοφορήσουν μόνο από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα καθώς οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία ΕΘΕΛ, τρόλεϊ ΗΛΠΑΠ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο ΗΣΑΠ, μετρό ΑΜΕΛ και τραμ θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 π.μ. και από τις 4 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή όσων το επιθυμούν στις απεργιακές συγκεντρώσεις που...
έχουν προγραμματίσει οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Το απεργιακό συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ στην Αθήνα θα ξεκινήσει από το Πεδίο του Άρεως στις 11 το πρωί. Καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας δεν θα πραγματοποιούνται πτήσεις από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια, λόγω της συμμετοχής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην απεργία.
Εκτός λειτουργίας θα παραμείνει και ο σιδηρόδρομος ΟΣΕ , επίσης για 24 ώρες. Λόγω της συμμετοχής των σιδηροδρομικών, δεν θα λειτουργήσει και ο προαστιακός της Αθήνας.
Αύριο Τετάρτη, με βάση την απόφαση της ΠΝΟ τα πλοία θα παραμείνουν στα λιμάνια, αφού πραγματοποιείται 24ωρη απεργία και των ναυτεργατών.

ΚΚΕ ;; ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΗΜΕΡΑ