Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Αν Καθηγητής κος Βέργαδος : "Ακρως επικίνδυνο και για απώλεια οφθαλμου"


Μετά την έκπληξη του για τη μη ενημέρωση του ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσία "κρούει το κώδωνα του κινδύνου" (σε ώτα μη ακουώντων λέμε εμείς) για τα πρβλήματα που θα είχε η συνύπαρξη χειρουργημένων οφθαλμολογικών ασθενών και ...ουρολογικών ασθενών όπως "εν κρυπτώ" το ΔΣ αποφάσισε και ...παρεπιπτόντως έμαθε τελευταίος σαν ...απατημένος σύζυγος ! Και να ήταν μόνο αυτά; Εχούμε και συνέχεια ! Ο ..."αλάνθαστος"διοικητής πριν διαφύγει στον ιδωτικό τομέα είχε πάρει κι άλλες αποφάσεις! Αφελής ερώτηση : ο εκπρόσωπος των εργαζομένων ήταν στα ΔΣ; Τι ψήφισε; Κάποια φορά πρέπει να δώσει απαντήσεις σ' αυτούς που τον ψήφισαν για να τους εκπροσωπεί κι όχι να πριφέρεται στους διαδρόμους και στα γραφεία να μαζέψει πληροφορίες ! Παραδείγματος χάριν στην επόμενη γενική συνέλευση των εργαζομένων!
Μείνετε μαζί μας σύντομα θα έχουμε κι άλλα , θα το πιούνε το ποτήρι σταγόνα σταγόνα όπως δίνουν και τις εφημερίες στους γιατρούς και τις υπερωρίες στους εργαζόμενους !
Μείνετε συνδεδεμένοι έρχονται

Ελλείψεις σε αντιδραστήρια βασικών εξετάσεων στο Αττικό νοσοκομείο





Βασικές εργαστηριακές εξετάσεις δεν γίνονται στο Αττικό νοσοκομείο. Εξετάσεις που είναι χρήσιμες για τη διάγνωση και παρκολούθηση ασθενειών. Αυτό έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους γιατρούς του νοσκομείου , ιδίως στη γενική εφημερία και δημιουργεί κινδύνους για τους ασθενείς. Οι γιατροί όταν αμφιβάλλουν εισάγουν τους ασθενείς στο νοσοκομείο καθώς δεν έχουν τα απαραίτητα εργαστηριακά κριτήρια για να αποφασίσουν. Εξειδικεύμένα τμήματα διάγνωσης και παρακολούθησης ασθενών αδυνατούν να λειτουργήσουν στο επίπεδο που ένα Πανεπιστημιακό νοσοκομείο απαιτεί. Η ναυαρχίδα εξασφάλισε (και πάλι) αποκλειστικές εικόνες δύο ενδοκρινολόγων και ενός επίκουρου καθηγητή καρδιολόγου , εξειδικευμένου στη καρδιακή ανεπάρκεια που εξετάζουν τα δεδομένα των ασθενών τους με τις πιό ....σύγχρονες τεχνικές !