Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

ΩΡΑ 20:22 : ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ...ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ


ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΤΕΠ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΚΕΠΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΒ. ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΣ : ΕΚΕΠΥ , ΕΚΑΒ

Σας ενημερώνουμε ότι η σημερινή γενική εφημερία του Αττικού νοσοκομείου διεξάγεται σε τμήμα επειγόντων που έχει χαρακτηρισθεί ως επισφαλές σύμφωνα με την από 7/7/2008 γνωμοδότηση του επιστημονικού συμβουλίου. Σε πρόσφατη επίσης γνωμοδότηση του μοναδικού επιστημονικού οργάνου του νοσοκομείου του επιστημονικού συμβουλίου δηλώνεται σαφώς ότι για σωστή και ασφαλή λειτουργία του νοσοκομείου απαιτείται σύμπτυξη 2-5 νοσηλευτικών μονάδων λόγω σοβαρότατων ελλείψεων προσωπικού. Η γνωμοδότηση του επιστημονικού συμβουλίου δεν έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία από το ΔΣ του νοσοκομείου κατά συνέπεια το νοσοκομείο βρίσκεται σε λειτουργία χωρίς την επιστημονική κάλυψη του μοναδικού επίσημου γνωμοδοτικού οργάνου.

Σας ζητάμε να λάβετε σοβαρά υπ' όψιν σας την υπάρχουσα κατάσταση και να πράξετε σύμφωνα με την ιατρική δεοντολογία και με γνώμονα τη ασφάλεια των ασθενών.

ΜΙΑ , ΔΥΟ , ΤΡΕΙΣ ....ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ "ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ" ΤΟΥ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΚΗ ΤΟΥ Κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο , ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο Κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ "ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ" ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ...ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ , ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ...ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΚΡΙΖΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ(ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ , ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΠ)
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 48 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ BLOG

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Γενικές Συνελεύσεις Εργαζομένων των νοσοκομείων «Αττικόν» και Γεν. Κρατικό Νίκαιας καλούν εργαζόμενους στο χώρο της Υγείας - εκπροσώπους γενικών συνελεύσεων, σωματεία, πρωτοβουλίες εργαζομένων, επιτροπές αγώνα, ανένταχτους αγωνιστές - σε συνάντηση την Δευτέρα 1-12-2008 ώρα 15:00 στο αμφιθέατρο του Αττικού Νοσοκομείου για συντονισμό του αγώνα μας και οργάνωσης κοινής δράσης για την υπεράσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας και την ανάδειξη των κοινών προβλημάτων των νοσοκομείων:· τη χρόνια υποχρηματοδότηση των νοσοκομείων· τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, που έχουν σαν συνέπεια την υπολειτουργία των νοσοκομείων, την ψυχική και σωματική εξόντωση των εργαζομένων και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών.

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ "ΑΛΗΤΩΝ" ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ "ΑΛΗΤΕΣ" ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟΥ
Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ