Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Μνημόσυνο

Η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.) προκηρύσσει 4ωρη Πανελλαδική στάση εργασίας για τη Δευτέρα, 31/01/2011 και από 11:00πμ έως 15:00μμ σε ένδειξη διαμαρτυρίας και πένθους, με αφορμή το 40ήμερο μνημόσυνο στη μνήμη του Συναδέλφου μας που ξεψύχησε αβοήθητος τη νύχτα της 24ης Δεκεμβρίου 2010, εκτελώντας βάρδια ολομόναχος σε μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης του Ψ.Ν.Α.
            Αναμένουμε από την Πολιτική Ηγεσία του ΥΥΚΑ, να αναλάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την ηθική και οικονομική αποκατάσταση της βλάβης που υπέστη η οικογένεια και το ανήλικο τέκνο του θανόντος σε ώρα Υπηρεσίας Συναδέλφου μας, ως ελάχιστη ένδειξη έμπρακτης αναγνώρισης από την Πολιτεία, της προσφοράς του Νοσηλευτικού Κλάδου στο κοινωνικό σύνολο.
                                                           

Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΝΟΠ

Οπου δεν φτάνει το γκλομπ του μπάτσου εισβάλλει το μαρκούτσι του δημοσιοκάφρου

Οπου δεν φτάνει το γκλομπ του μπάτσου εισβάλλει το μαρκούτσι του δημοσιοκάφρου. Τα βίντεο που παρουσιάζουμε είναι από το ρεπορτάζ που είχαν τα τηλεοπτικά κανάλια Alter και Mega και δείχνουν ότι έπεσε στο καινό η προτροπή που έκανε σήμερα εκ μέρους της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης για τους απεργούς πείνας μετανάστες Νίκος Γιαννόπουλος: «Τα κανάλια ας μην μας υποστηρίζουν, τουλάχιστον όμως μην λένε ψέματα».

Πέρα απ’ τους κεντρικούς παρουσιαστές ειδήσεων σ’ αυτά τα κανάλια έδωσαν και το παρόν για να συμβάλλουν στην κοινή τους προσπάθεια και οι βουλευτές του Καρατζαφύρερ. Ο Μπουμπούκος στο Αλτερ και ο Αϊβαλιώτης στο Mega.

Τα εμέσματα που εκτόξευσαν ενάντια στους απεργούς πείνας και τους συμπαραστάτες τους οι δημοσιοκάφροι από Mega σου έφερναν αηδία. Ειδικά ο Μανώλης Καψής και η Ολγα Τρέμη ήταν εξωφρενικοί και μάλιστα η τελευταία έδειξε να δυστροπεί όταν ο Παύλος Τσίμας δεν θέλησε να συμμετάσχει στην άθλια χορωδία τους λέγοντας κάποια αυτονόητα πράγματα που ξέφευγαν από τον χαβά που παιάνιζαν οι υπόλοιποι δημοσιοκάφροι του Mega.
ΠΗΓΗ:  ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ