Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΝΟΠ

«Πολυνομοσχέδιο για την Υγεία: Απαύγασμα πολιτικής εξαπάτησης, ή αλλιώς… τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…»


Για τι ακριβώς «δεσμεύτηκε» ο κ. Αβραμόπουλος στην κοινή Συνέντευξη Τύπου με την Ομοσπονδία μας στις 04/12/2008 κατά τη διάρκεια της κατάληψης του ΥΥΚΑ, και τι υλοποιεί σήμερα, δύο μήνες μετά:

1) 5500 εκτός ΑΣΕΠ προσλήψεις Νοσηλευτικού Προσωπικού άμεσα, το 2009.

- 5500 προσλήψεις τα επόμενα τρία χρόνια.

2) Άμεση έκδοση των σχετικών προκηρύξεων, και υποβολή των σχετικών αιτήσεων από 01/01/2009.

- Έκδοση σχετικής κοινής Υπουργικής απόφασης εντός έξι μηνών και προκηρύξεις μετά, δηλαδή μετά έξι μήνες, πιθανόν μετά τις εκλογές, πιθανόν ποτέ!!!!

3) Καταβολή του επιδόματος των 176 ευρώ.

- Τίποτα!!!!

4) Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για το Νοσηλευτικό Προσωπικό.

- Τίποτα!!!!

- Αντί να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του, που για άλλη μια φορά αποδεικνύονται κάλπικες, επιχειρεί να στήσει βιομηχανία μεταπτυχιακών παρακάμπτοντας το Υπ.Ε.Π.Θ. ως καθ’ ύλην αρμόδιο, για εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων.

- Ρίχνει στάχτη στα μάτια της Νοσηλευτικής Κοινότητας, για την οποία δήθεν ενδιαφέρεται, αλλά και της Ελληνικής Κοινωνίας που καθημερινά στενάζει στους διαδρόμους των Νοσοκομείων !!!!

-Αφού θεωρεί πως έκλεισε τον κύκλο του στο χώρο της Υγείας, ανοίγει νέους κύκλους στα ζητήματα της Οικονομίας αλλά και στα τηλεοπτικά παράθυρα γενικότερα, εκφράζοντας άποψη επί παντός επιστητού.

- Ο κ. Αβραμόπουλος πιθανόν να είναι καλά στην Υγεία του, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του κ. Σουφλιά, η Δημόσια Υγεία όμως, δυστυχώς, έχει περιέλθει σε βαθύ κώμα πιθανότατα μη αναστρέψιμο!!!

Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΝΟΠ