Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Καλές διακοπές


και μόλις επιστρέψουμε ...ετοιμαστείτε για μεγάλα πανηγύρια σχετικά με τις καυτές ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε κύριοι διευθυντάδες και κύριοι συνδικαλισταράδες !!!

Γαλάζια ...δικαιώματα

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ 08.07.2009
ΑΡ.ΠΡΩΤ: 621
ΠΡΟΣ:ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Μ.Μ.Ε

Κύριε Υπουργέ,
Οι Εγκύκλιοι του Υπουργείου Υγείας Υ 10β / Γ.Π οικ. 122579/16.11.2005, Υ 10β /Γ.Π οικ. 32820/05.04.2004, Υ 0β /Γ.Π οικ. 33062/06.04.2004 και οι διατάξεις της παρ. 4 του Αρθρ. 6 του Ν. 2469/97 απαγορεύουν στο σύνολό τους τις αποσπάσεις του Νοσηλευτικού Προσωπικού σε καθήκοντα διάφορα της ειδικότητάς τους.
Η απαγόρευση όμως των αποσπάσεων Νοσηλευτικού Προσωπικού σε αλλότρια καθήκοντα ισχύει <<ΑΛΑ ΚΑΡΤ >>.
Για την μετακίνηση στο Ψ.Ν.Α ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ Δ.Ε Νοσηλευτικού Προσωπικού σε θέσεις Γραμματειακής υποστήριξης παράλληλα με την άσκηση των Νοσηλευτικών Καθηκόντων μετά από καταγγελία της Ε.Ν.Ε αποστείλατε έγγραφο ανάκλησης των μετακινήσεων με επίκληση των απαγορευτικών διατάξεων.
Όμως τα πέντε τελευταία χρόνια με προηγούμενες Διοικήσεις στο ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ έγιναν μετατάξεις Νοσηλευτικού Προσωπικού στην Διοικητική Υπηρεσία, υπογεγραμμένες από την ΔΥΠΕ, το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Γενικό Λογιστήριο χωρίς να παρέμβετε.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν ΚΟΝΟΤΗΝΗΣ κατήγγειλε την Μετάταξη τριών Νοσηλευτριών στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε Διοικητικές θέσεις ( 18.9.2008 ) χωρίς να παρέμβετε.
Ο Σύλλογος Γ.Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ( 26.6.2009 ) κατήγγειλε την απόσπαση Τραυματιοφορέα ( ανήκει στην Νοσηλευτική Υπηρεσία ) στον Βουλευτή ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ του Κυβερνώντος Κόμματος κ. ΠΑΠΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ χωρίς να παρέμβετε.
Ο Σύλλογος Κ.Υ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ( 16.7.2009 ) κατήγγειλε την απόσπαση μιας Νοσηλεύτριας στην Νομαρχία ( σύζυγος Νομαρχιακού Συμβούλου ) και δεύτερης στο Γραφείο του Υφυπουργού Οικονομικών κ. ΜΠΕΖΑ χωρίς να παρέμβετε.
Με Δελτίο Τύπου, έγγραφα, υπομνήματα σας ενημερώσαμε για τις μεθοδεύσεις των Διοικήσεων χωρίς να ευαισθητοποιηθείτε.
Κύριε Υπουργέ,
Όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι έναντι των Νόμων. Διαπιστώνουμε όμως ότι για το Υπουργείο Υγείας οι Γαλάζιοι εργαζόμενοι έχουν περισσότερα δικαιώματα και δεν υπόκεινται στις απαγορεύσεις των Νόμων.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΣΣΕΣ