Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΗ ΣΤΡΑΤΑ ΔΕ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ

Γιατί κάθε MΑΤατζής έχει δικαίωμα στην κομψότητα...


thumb
Γράφει ο Κώστας Μερκουράκης
Η νέα «κολεξιόν» Φθινόπωρο - Χειμώνας 2011-2012 κατέφτασε στα καταστήματα, με υπέροχα νέα για τις μονάδες καταστολείς! Αυτή τη σεζόν, κορυφαίοι μόδιστροι - μεταξύ άλλων και οι «Agnwstoi – Gnwstoi»  -  εγγυώνται μια τέλεια εμφάνιση και προτείνουν μια διευρυμένη πρόταση ρουχισμού για τον ΜΑΤατζή, τον Ασφαλίτη, τον ΖΗΤΑ, που εστιάζει στην άνεση, την πρακτικότητα και τα φωτεινά χρώματα.
Με  πρωτοποριακό design και πολλά διαφορετικά στυλ που δε ξεφεύγουν, ωστόσο, από τις κλασσικές σχεδιαστικές γραμμές της στολής, οι νέες - υψηλής ποιότητας - αστυνομικές ενδυμασίες έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί το κάθε «όργανο» της «τάξης» να προσαρμόζει την περιβολή του, στο δικό του μοναδικό trendy look!
Με κεντρικό σύνθημα της νέας ανδρικής σειράς το: «100% ΜΑΝ – 100% ΜΑΤ», και γενικότερο μότο το: «τον μπάτσο πολλοί εμίσησαν, το "μικρό μου πόνυ" ουδείς», η κολεξιόν απευθύνεται στον «original άνδρα» που δεν διαπραγματεύεται την βαρβατίλα του και δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα μονοπάτια στους δρόμους της ένδυσης.
Μέσα από τη νέα σχεδιαστική σειρά, το πάθος, ο ενθουσιασμός και η εκρηκτικότητα αναδύονται  μέσα από την αίσθηση του ρομαντισμού. Η νέα συλλογή της «A-G» αποπνέει ένταση, καθώς πρόκειται για ένα κυριολεκτικό ξέσπασμα λάμψης μέσα από το απόλυτο χακί σκοτεινό παρελθόν, μια αιφνίδια εκδήλωση φωτός  που αποτινάζει την πρότερη απόλυτη ομοιομορφία.
Μετά την βδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη και ενώ όλοι περίμεναν τη γνωστή αναδρομή στα 90s με τις «καμπάνες», τις βάτες και τις χοντρές ραφές στον καβάλο, η «A-G» εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες παρουσιάζοντας «την χαρά του ΜΑΤατζή» με βασικό υλικό τα λατέξ, τα πολύχρωμα υφάσματα και τις πούλιες.
Τα ΜΑΤ αφήνουν στο παρελθόν τις ασπίδες και τα κράνη και παίρνουν βεντάλιες από «πλέξι γκλας» και περικεφαλαίες με κλασική αρχαιοελληνική γραμμή σε χάλκινο χρώμα. Τα διαχρονικά μπλε και πράσινα σύνολα μπαίνουν στο ράφι και τη θέση τους παίρνουν φωτεινά «φουτεράκια» σε αποχρώσεις του ροζ, του κόκκινου ή του κοραλί, αλλά και πιο κλασικά χρώματα όπως το πορτοκαλί και το φούξια.
Αφήστε τους άλλους να τρέχουν στα πολυκαταστήματα τύπου «Mall» και τις επιδείξεις μόδας. Στο κέντρο της Αθήνας θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.
Με την υψηλή εξειδίκευση της «Α–G» και με τιμές έκπληξη, οι νέες σειρές θα σας συναρπάσουν. Το στίγμα στις φετινές τάσεις δόθηκε. Με απλές επιλογές, με αντιθέσεις και συνθέσεις, οι νέες προτάσεις αποτελούν το σταυροδρόμι της αμφίεσης για τις επόμενες γενιάς των ΜΑΤ. Κάπου εκεί, όνειρα και πραγματικότητα γίνονται ένα…
Η βιομηχανία της μόδας καλείται να επιλέξει και μάλιστα σύντομα: Πολύνομοσχεδιαστική επανάσταση ή επιστροφή στη μίζερη συντεχνιακή πραγματικότητα.
http://topontiki.gr/img/uploads/big/131906844326.jpghttp://topontiki.gr/img/uploads/big/13190687148.jpg
Φώτογραφίες από την κολεξιόν: "Οκτώβριος-Βουλή 2011"

Τα συνεταιράκια