Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Νέες αφίξεις

Η είδηση της χρονιάς είναι οτι ήρθαν στο νοσοκομείο 7 ολόκληροι νοσηλευτές!!!
Προβλήματα που ανακύπτουν:
  • που θα τοποθετηθούν
  • πως θα βολευτούν κάποιοι "πρώην" των "προηγούμενων"
  • πόσους απο αυτούς θα πάρει η κατάκοπη Ελενάρα για την προσωπική της αυλή
  • πότε και αν θα έρθουν οι υπόλοιποι
Και για να μην ξεχνιόμαστε κ. διοικητά, πρώτα θα συμπληρωθούν τα κενά των υπαρχουσών κλινικών και μετά αν υπάρχει η δυνατότητα θα αναπτύξετε νέες.
Για τα εγκαίνια ρε ...γαμώτο!!!

Προειδοποίηση

To graffiti είναι μια σύγχρονη μορφή τέχνης και μας αρέσει γιατί μπορεί να μεταμορφώσει οπτικά μιά . . . παράγκα σε ενδιαφέρουσα εικόνα οπως π.χ.

Ίσως αυτό ζήλεψε ο τεχνολάτρης(sic)- καθηγητικολάτρης- ιατρομάχος- νοσηλευτοφάγος διοικητούκος και αποφάσισε να στολίσει την μάντρα της δικής του παράγκας για να δώσει νόημα στην έκφραση "απ' εξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα" και να κάνει και αυτός επιτέλους κι ένα "εγκαίνιο".


Τον προειδοποιούμε οτι θα κάνουμε μεγάλα γλέντια με το Σου-κα-κο-παρεάκι του και τον "Κο-κο-φίλο" τους και να μην κάνει τον Κινέζο.

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Λοβέρδου στο «Αττικόν»...


Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Σε συνεργασία που είχε με τον διοικητή του νοσοκομείου Ηλ. Λαμπίρη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο νοσηλευτικού προσωπικό, καθώς και γενικότερα για την λειτουργία του ιδρύματος. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Λοβέρδος επισκέφθηκε, επίσης, το λογιστήριο του νοσοκομείου, όπου διαπίστωσε ότι...
η εφαρμογή τόσο του διπλογραφικού λογιστικού συστήματος των δαπανών όσο και η μηχανοργάνωση του νοσοκομείου βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο
http://press-gr.blogspot.com/

ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ: Μα γιατί δεν μας ειδοποίησε; Θα του ετοιμάζαμε . . . υποδοχή!!!

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ


Κάποτε ένας επίσκοπος που όταν ταξίδευε σκόρπιζε βαλανίδια στο δρόμοι για να προστατευτεί από τα λιοντάρια. Όταν του είπαν ότι δεν υπάρχουν λιοντάρια στην Αγγλία είπε ΄΄ είναι πιο αποτελεσματικά απ ότι νόμιζα (Ken Follett)
Η Κυριακή των διοικητικών εκλογών πέρασε άνετα ,χωρίς κανένα ευτράπελο αλλά με μία αποχή 50% κυρίως στην Αθήνα. Όπως συμβαίνει στις φοιτητικές εκλογές όλοι βγήκαν να πανηγυρίσουν την νίκη τους. Προφανώς εμείς οι ανίδεοι δεν ξέρουμε ποιοι ήταν οι στόχοι των διαφόρων υποψηφίων. Σε όλους μίλησε ο λαός και όλοι είναι έτοιμοι για την μάχη που θα ξεκινήσουν από την αυριανή ημέρα. Επίπονη διαδικασία οι εκλογές και μερικοί έχουν υποστεί μία ήττα ατιμωτική αλλά δεν βλέπουν κανέναν λόγω να μην συνεχίσουν. Ίσως αύριο θα είναι καλύτερη ημέρα!
Τα δύο μεγάλα κόμματα θριαμβεύουν. Καλά δεν βαρεθήκανε να λένε τα ίδια και τα ίδια; Να χρησιμοποιούν το ίδιο χιλιοειπωμένο δισκάκι; Η Αριστερά γλύφει τις πληγές της και συνεχίζει. Η κοινή λογική και με βάση μία πράξη συμψηφισμού λέει ότι οι αριστεροί κερδίσανε αλλά …Οι ΚΚΕ- δες πεισματικά επιμένουν ότι η νίκη είναι μόνο δικιά τους και δεν θέλουν να καρπωθούν άλλοι την αύξηση των ποσοστών τους. Οι χρυσαυγήτες κέρδισαν στον Άγιο Παντελεήμονα και αυτό μας τρομάζει
΄΄ Ό κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του
ταιριάζουν ΄΄ λένε οι κινέζοι και κάτι ξέρουν. Εμείς τι θα κάνουμε; Τόσα χρόνια επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό .Οι σωτήρες του λαού εκμεταλλεύονται τον λαό και βγαίνουν πάντα κερδισμένοι επειδή άλλοι πληρώνουν τα μάρμαρα. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Ή περιφερειάρχες ή οι δήμαρχοι αν θα ακολουθήσουν τις κυβερνητικές συνταγές θα ζημιώσουν τον λαό. Πέρασαν τόσα χρόνια και μυαλό δεν βάλαμε. Δεν πήραμε κανένα μάθημα; Επί των ψηφισάντων καθορίζονται τα ποσοστά επιτυχίας άρα τζάμπα κοκορεύονται μερικοί ότι νικήσανε.(Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνουν περίπου 50% )Οι στατιστικές δεν ισχύουν για αυτούς που φεύγουν αλλά για αυτούς που μένουνε και δίνουν την μάχη. Ο Γ .Α. Παπανδρέου ,σαν ένας άλλος επίσκοπος σκόρπισε τον φόβο (τα βαλανίδια) για καταστροφές και μερικοί τρομάξανε. Ήταν πράγματι αποτελεσματική μέθοδος για μερικούς αδιάβαστους. Τώρα (με ποσοστό διαφοράς από την Ν.Δ. μικρότερο το 2% )αναμασά τις απειλές του( τα δικά μου παιδιά ή πάμε για εθνικές εκλογές) και ελπίζει στις συνεργασίες και τους συμβιβασμούς για την δεύτερη γύρα. Και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι οι χαμένοι είναι οι πράσινοι και οι μπλε και ότι στην ουσία ο λαός δεν θέλει κανένα μνημόνιο!
Σημείωση : Για την εικονογράφηση ανέλαβε την ευθύνη η Ναυαρχίδα με γράμμα σε ...σκουπιδοντενεκε της Πάτρας στη διασταύρωση των οδών Ρούφου-Κανκάρη και Βαλτετσίου γωνία!