Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΕΛΗΞΕ ΟΜΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ...ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

...εφημερία του Αττικού νοσκομείου υπό "αναστολή". Το ΕΚΑΒ φαίνεται έχει ...κατανοήσει το πρόβλημα τοου νοσοκομείου αποφεύγοντας να στείλει ασθενοφόρα εκτός από ελάχιστα και ένα απόλυτα αναγκαίο θανατηφόρο δυστυχώς ατύχημα που συνέβη κοντα στο Αττικό.

Ο Κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ...ΣΕΙΜΣΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ . ΚΑΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ !

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ :Ζήτησε φακέλωμα των απεργών

Διαβάστε εδώ

ΝΕΕΣ "ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ" ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Ματακινεί νοσηλευτές απο :
- το τμήμα επειγόντων
- τα χειρουργεία
-το αιμοδυναμικό εργαστήριο
προς τις κλινικές.
Δηλαδή από τα κρίσιμα τμήματα του νοσοκομείου που χρειάζονται ενίσχυση.
Πονηρούλα ! Προσπαθείς να μειώσεις τη σύμπτυξη του νοσοκομείου με τη δημιουργία όμως μεγαλύτερων προβλημάτων! Αυτό θα πεί διοικητική ...επάρκεια!
Έλα όμως που αν δεν γίνοναι επείγουσες αγγειοπλαστικές θα βρείς το μπελά σου όπως και παλιότερα το είχες πάθει !

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στην κ.Πισιμίση Διευθύντρια Ν.Υ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» καταγγέλλει την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου κα Πισιμίση Ε. για διοικητική ανεπάρκεια, αδιαφορία καθώς και για αντιδημοκρατική, αντιδεοντολογική αυταρχική και απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στους νοσηλευτές του νοσοκομείου.
Συγκεκριμένα η Διευθύντρια της Ν.Υ αφού χρησιμοποίησε αυταρχικές μεθόδους για την τρομοκράτηση των προϊσταμένων των νοσηλευτικών τμημάτων προκειμένου να αναφέρουν εγγράφως τους εργαζόμενους που μετέχουν στις Γενικές Συνελεύσεις , προχώρησε στον εξαναγκασμό της τομεάρχου κ. Καθεκλάκη σε παραίτηση . Η συμπεριφορά της χαρακτηριζόμενη από αλαζονεία και καταχρώμενη την εξουσία που απορρέει από την θέση της, αφού πρώτα με εισηγήσεις της ή με την συναίνεσή της οδήγησε το νοσοκομείο στην σημερινή απελπιστική του κατάσταση, ανάγκασε σε παραίτηση 32 από τους 36 προϊσταμένους του νοσοκομείου.

Τέτοιες συμπεριφορές μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω, σε άλλες σκοτεινές εποχές, που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» δεν θα επιτρέψει ενέργειες κανενός είδους που σκοπό θα έχουν την υποβάθμιση ,την απαξίωση των νοσηλευτών, την τρομοκράτηση και την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής έκφρασης των εργαζομένων και την καλούμε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.
Καλούμε την Κυβέρνηση και προσωπικά τον Υπουργό Υγείας κ. Δημ. Αβραμόπουλο να αναλάβουν τις πολιτικές τους ευθύνες απέναντι στις πρωτοφανείς και απαράδεκτες αυτές ενέργειες της Διευθύντριας της Ν.Υ. του «ΑΤΤΙΚΟΝ» και να δώσουν άμεσα λύση στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο εξ αιτίας κυρίως της υποχρηματοδότησης και της τραγικής έλλειψης νοσηλευτών.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ

Για την Γενική Συνέλευση

Η Πρόεδρος O Γραμματέας