Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

YGEIANET


Δεν έκρυψε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος ότι τα ακροδεξιά στοιχεία και το ΛΑΟΣ είναι ο μόνος συνομιλητής και συνοδοιπόρος που έχει απομείνει πλέον στο ΠΑΣΟΚ.

Ούτε ο κ. Λοβέρδος το κρύβει. Φροντίζει ν΄ απαντά αυτοπροσώπως σε ερωτήσεις του ΛΑΟΣ στη Βουλή και να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς ότι η κακοδαιμονία του ΕΣΥ είναι οι μετανάστες. Αυτοί, κατά τα λεγόμενα του υπουργού, δημιουργούν τη «μαύρη τρύπα» και τις «ορφανές δαπάνες» των 150 εκατ. ευρώ, διότι έρχονται με πούλμαν και πολυτελείς λιμουζίνες για να εξετάζονται και να γεννούν δωρεάν στην Ελλάδα, ενώ οι φτωχότεροι εξ αυτών πηγαίνουν στην εφημερία «όταν τους ξύνεται η μύτη».

Όσοι ζούμε καθημερινά στα Νοσοκομεία ξέρουμε πως πρόκειται για γελοιότητες, οικτρή επανάληψη των ρατσιστικών εξάρσεων του αλήστου μνήμης Αλέκου Παπαδόπουλου.

Ο κ. Λοβέρδος είναι βαθειά νυχτωμένος αν νομίζει ότι μπορεί να μετατρέψει τους νοσοκομειακούς γιατρούς σε κομπάρσους στην άθλια θεατρική παράσταση που στήνει καθημερινά στα τηλεοπτικά πρωινάδικα και τους νυχτερινούς φακέλους.