Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΡΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΗΣΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ


Σε μιά προσπάθεια να δημιουργήσει "θερμό" επεισόδιο στο "Αττικό" , η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας , έδωσε εντολή στα ασθενοφόρα να κατευθύνονται προς το Αττικό Νοσοκομείο ενώ έγκαιρα έχει ειδοποιηθεί και εξακολουθεί να ειδοποιείται από το συντονιστή εφημερίας και τα μέλη του σωματείου εργαζομένων. Αδίκως προσπαθεί , όμως , γιατί το γιατί επίσημα ανασφαλές τμήμα επειγόντων του Αττικού είναι η μόνη φορά που έχει τόσους πολλούς εργαζόμενους σε κινητοποιήση γιατρούς , νοσηλευτές και βοηθητικό προσωπικό και δεν θα επιτρέψουν να να κινδυνεύσει κανένας ασθενής απο την ανεύθυνη πολιτική ηγεσία του του υπουργείου υγείας.

ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ



(Σημείωση "ναυαρχίδας" : Ο Σκυλος που φυλάει το την αναρτημένο πανό είναι ...έκτακτος συνεργατης της ναυαρχίδας)

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Αθήνα 15.10.2008

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τηλ 2103246109

Fax 2103246165

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.:373

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγώνα των εργαζομένων στο Αττικό Νοσοκομείο που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.

Οι εργαζόμενοι στο Αττικό Νοσοκομείο παραμένουν απλήρωτοι για την υπερωριακή τους εργασία και τις εφημερίες που πραγματοποιούν. Ταυτόχρονα το νοσοκομείο αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό με αποτέλεσμα ένα νοσοκομείο που έχουν ανάγκη οι πολίτες της Δυτικής Αττικής, να υπολειτουργεί.

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, καταβολή των δεδουλευμένων, στελέχωση του νοσοκομείου με προσωπικό, για ένα ποιοτικό δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας.

Καλούμε τον Υπουργό Υγείας, να ασχοληθεί με τα προβλήματα του Νοσοκομείου και των εργαζομένων, δίνοντας άμεσα λύσεις, με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία του νοσοκομείου προς όφελος των κατοίκων της Δυτικής Αττικής .

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


ΟΙ ΑΠΗΡΩΤΟΙ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΝ


ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ , ΑΝΑΓΚΕΣ , ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠ' ΟΨΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ