Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ "ΘΕΡΜΟΥ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΝΕΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΧΘΕΣ


Ενώ όλα έληξαν ομαλά στην αναστολή της γενική εφημερίας χθές στο Αττικό νοσκομείο γίνεται προσπάθεια "κατασκευής" επεισοδίου με διακίνηση εγγράφων προς τη νοσηλευτική υπηρεσία σε μια προσπάθεια να "ενοχοποιηθεί" η κινητοποίηση των εργαζομένων για να δώσει ευκαιρία στη διοίκηση να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση και προς εκφοβισμό των εργαζομένων που διεκδικούν τα αυτονόητα : Να πληρώνονται για τη δουλειά τους ! Είμασται σε επιφυλακή και θα αντιμετώπίσουμε κάθε τέτοια προσπάθεια και θα δοθεί η ανάλογη απάντηση. Η εποχή των δούλων τελείωσε , αν μερικοί αισθάνονται ότι μπορούν να την ξαναρχίσουν , θα υπάρξει απάντηση !

Δημήτρη μου . . . Δημήτρη μου

Κείμενο που διακινείται από τον καθηγητή κ. Δ. Κρεμαστινό προς τους ιατρούς της Β.Κ.Κ προς υπογραφή, στη προσπάθεια να θέσει εκτός νόμου τις κινητοποιήσεις όλων των εργαζομένων στο «ΑΤΤΙΚΟΝ» δίνοντας την αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ...ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ

Επιτυχημένη και χωρίς κανένα κίνδυνο για τη ζωή και την υγεία των ασθενών που προσήλθαν στο Αττικο χθές. Οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους που βοήθησαν χθές ώστε η να ανασταλλει η εφημερία παραμένοντας στο νοσοκομείο μέχρι τις 11 το βράδυ ενημερώνοντας το κόσμο που , ο ασθενείς που προσήλθαν , οφείλουμε να πούμε έδειξε , απόλυτη κατανόηση και πολλές φορές την οργή του προς το ΕΚΑΒ που τους έλεγε ότι το νοσοκομείο εφημερεύει κανονικά!
Η "είσπραξη" του ταμείου στα επείγοντα ήταν 0 (μηδέν) Ευρώ ! Αντιθέτως οι απλήρωτοι γιατροί και νοσηλευτές του Αττικού μέχρι και σε πρωτογενή επείγουσα αγγειοπλάστική σε εμφραγματία που προσήλθε και αντιμετωπίστηκε υποδειγματικά σε πείσμα των περί ανεύθυνότητας και μη ...εξουσιοδοτημένης επιλογής των ασθενών που ψέλιζε η διοίκηση.