Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Ναυρχίδα: Είστε σίγουρος κ. Αλαβάνε;

Διαβάστε εδώ : Τα Κέντρα τουρισμού υγεία θα συνδυάζουν τη δυνατότητα παραθερισμού με προληπτικές, θεραπευτικές και άλλες αγωγές, που συνδέονται με χρόνια προβλήματα υγείας και περιοχές που προσφέρονται για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων τους είναι η Αχαϊα, η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική, καθώς και η Κρήτη.
Μεταξύ των θεραπειών που ζητούνται περισσότερο αναφέρονται κυρίως το σουηδικό μασάζ (14%), οι θεραπείες προσώπου (13%), οι θεραπείες με τοπικό χρώμα κατά τη διάρκεια παραμονής στο εξωτερικό (11%), το πεντικιούρ (9%), οι υδροθεραπείες (7%), το μασάζ σιάτσου (7%), η ρεφλεξολογία και η μέθοδος Αγιουρβέδα (6%).
(Από κοινή απόφαση υπουργων τουρισμού και υγείας για τα τουριστικά κέντρα υγείας)
Αίσχος στους γιατρούς της Χαλικδικής που θέλουν και να ...πληρώνονται εφημερίες να μάθουν να κάνουν...μασάζ σιάτσου να επιδοτηθούν και να φοροαπαλλαχθούν !

Αλέκος Αλαβάνος : "Ο κ. Αβραμόπουλος δεν είναι στο υπουργείο Τουρισμού"


"Ο κ. Αβραμόπουλος να αφήσει τις δημόσιες σχέσεις γιατί δεν είναι στο υπουργείο Τουρισμού, είναι ο υπουργός Υγείας και οφείλει να ζητήσει μία συγγνώμη από τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ για τις συνθήκες μέσα στις οποίες είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Το ΕΣΥ υπάρχει χάρη στις ακραίες προσπάθειες του προσωπικού του. Αλλιώς, θα είχε ήδη καταρρεύσει".

Θα ζητήσετε συγγνώμη από τους τραυματιοφορείς του "Ερυθρού Σταυρού", κ. υπουργέ της Υγείας;