Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Το έχουν σύστημα

Ιδιαίτερα έντονη είναι η αντίδραση των εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετά την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να προχωρήσει σε περικοπή πιστώσεων για την πληρωμή υπερωριών και νυκτερινών-εξαιρέσιμων. Η περικοπή αυτή, που ανέρχεται σε 5%, οδήγησε χτες τον Σύλλογο Εργαζομένων στην απόφαση να κάνει κατάληψη των γραφείων της διοίκησης του νοσοκομείου, ενώ παράλληλα προειδοποιεί ότι δίνει περιθώριο μέχρι σήμερα το μεσημέρι για την επίλυση του προβλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Σύλλογος, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανακοίνωση, θα προβεί σε δραστικές ενέργειες. Η σχετική απόφαση του υπουργού Οικονομικών ελήφθη στις 6 Νοεμβρίου. Με την περικοπή αυτή «χάνονται» 150.000 ευρώ. Τα χρήματα που απομένουν «επαρκούν για να καταβληθούν οι υπερωρίες και τα νυκτερινά εξαιρέσιμα μέχρι και τον Αύγουστο του 2009. Τον Σεπτέμβριο μπορούν να καταβληθούν μόνο οι υπερωρίες ή μόνο τα νυχτερινά-εξαιρέσιμα ενώ για Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο δεν υπάρχει διαθέσιμο ούτε ένα ευρώ» τονίζει ο Σύλλογος. Στην ανακοίνωσή του ζητά από τη διοίκηση του νοσοκομείου να μεσολαβήσει προκειμένου να γίνει εφικτή η επικοινωνία με τη γενική γραμματεία του υπουργείου Υγείας για την απόδοση εξηγήσεων. «Δεν ζητούμε δώρα και μπόνους. Δεν ζητούμε να βελτιωθούν οι απαράδεκτοι μισθοί που λαμβάνουμε. Ζητούμε να πληρωθούμε για τις υπηρεσίες που έχουμε προσφέρει στο νοσοκομείο» καταλήγουν οι εργαζόμενοι.

Πηγή:Epirus Gate

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Η Γενική Συνέλευση Ιατρών του ΠΓΝ «Αττικόν» σήμερα 11/12/09, καταγγέλλει την απαράδεκτη και προκλητική στάση της διοίκησης του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης να ζητήσει να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η επίσχεση εργασίας που πραγματοποιούν οι ειδικευόμενοι γιατροί από 3/12/09 για απλήρωτες εφημερίες πολλών μηνών. Δηλώνουμε πως και αυτή η προσπάθεια, όπως και παλαιότερες, ποινικοποίησης του αγώνα των νοσοκομειακών γιατρών, εκφοβισμού και τρομοκράτησής τους ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Οι αγωνιζόμενοι γιατροί θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα δικαιώματά μας.

* Απαιτούμε άμεση απόσυρση της προσφυγής της διοίκησης του Παίδων Πεντέλης
* Συμμετέχουμε στην στάση εργασίας 12:00-3:00 και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια, ώρα 13:00 την Παρασκευή 11/12/2009.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Παράσταση διαμαρτυρίας στο Γηροκομείο Αθηνών ενάντια στις τρομοκρατικές απολύσεις συνδικαλιστών εργαζομένων, απαιτώντας την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων, πραγματοποιεί μεθαύριο Δευτέρα στη 1:30 μ.μ η Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ).

Σε ανακοίνωσή της η ΟΣΝΙΕ υπογραμμίζει ότι η διοίκηση του Γηροκομείου Αθηνών, συνεχίζοντας την τακτική της καταστολής προκειμένου να ελέγξει πλήρως τους εργαζόμενους, απέλυσε την προηγούμενη βδομάδα τρεις εργαζόμενους - δυο εκλεγμένα μέλη της διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων του Γηροκομείου και εργαζόμενο που ήταν εκλεγμένο μέλος στη διοίκηση του κλαδικού Σωματείου της Αθήνας και επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ της ΟΣΝΙΕ.

Οπως καταγγέλλει η ΟΣΝΙΕ, ο πρόεδρος του Γηροκομείου έφτασε στο σημείο προχτές, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους που είχαν συγκεντρωθεί απ' το επιχειρησιακό σωματείο εργαζομένων στο αμφιθέατρο, να τους απειλήσει εμμέσως ότι αν δεν σταματήσουν να στηρίζουν τους απολυμένους θα βρεθούν στην ανεργία. Καταγγέλλει ακόμα ότι χτες εκπρόσωποι του επιχειρησιακού σωματείου συγκέντρωναν υπογραφές απ' τους εργαζόμενους ενάντια στην επαναπρόσληψη των απολυμένων.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΠ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ





ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ

• ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗΣ, ΕΝΩΤΙΚΗΣ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ι.Ν.Α.Π. ΚΑΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.
• ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΦΗΜΕΡΕΥΣΗΣ, ΑΜΟΙΒΗΣ, ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ
• ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΣΕ ΠΟΙΟΤΙ-ΚΟ-ΔΩΡΕΑΝ-ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι

Η
αλλαγή κυβέρνησης στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου δυστυχώς δεν φαίνεται να σημαίνει και αλλαγή στην τραγική κατάσταση του δημόσιου συστήματος υγείας και την αντιμετώπιση των σωρευμένων οξύτατων προβλημάτων των νοσοκομειακών γιατρών.
Το Ε.Σ.Υ. συρρικνώνεται, απαξιώνεται, ιδιωτικοποιείται, υποβαθμίζει το επί-πεδο των υπηρεσιών του στους πολίτες. Αιτία η μακρόχρονη υποχρηματοδό-τηση, η σπατάλη, η κακοδιαχείριση και οι άγριες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ασκήθηκαν την τελευταία δεκαετία στην υγεία, την πρόνοια, την κοινω-νική ασφάλιση, αλλά και στην εργασία, την εκπαίδευση, το περιβάλλον, την οικονομία.
Υποστελεχωμένα Τμήματα Νοσοκομείων κλείνουν, πολλά αδυνατούν να διεκπεραιώσουν τα προγράμματα εφημεριών τους με ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Έτοιμες κλίνες ΜΕΘ παραμένουν σε αχρησία, δεδουλευμένες εφημερίες δεν πληρώνονται, η κλαδική συμφωνία που συνυπογράψαμε με τον προηγούμενο Υπουργό Υγείας παραβιάζεται κατάφωρα. Ειδικευόμενοι μετατρέπονται σε «λαντζιέρηδες» του συστήματος χωρίς πρόγραμμα εκπαίδευσης και χωρίς προοπτική ένταξης στο ΕΣΥ. Την ίδια ώρα το ΕΚΑΒ υπολειτουργεί, η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη, η συνταγογραφία δεν ελέγχεται, οι προμήθειες γίνονται χωρίς διαγωνισμούς, η διαφθορά και η παραοικονομία βασιλεύουν. Οι ιδιωτικές δαπάνες υγείας εκτοξεύονται μαζί με τα χρέη των Νοσοκομείων, εκτοξεύοντας μαζί τους και τα κέρδη των μεγαλοεπενδυτών και των τρωκτικών του συστήματος.
Τα χρέη των Ασφαλιστικών Ταμείων προς τα Νοσοκομεία διογκώνονται. Τα Νοσοκομεία επιβαρύνονται με κάθε είδους υπηρεσίες προς τους ασφαλισμέ-νους όλων των Ταμείων που έχουν σαν συνέπεια την υπεραπασχόληση των Νοσοκομειακών γιατρών.

Η νέα κυβέρνηση διακήρυξε την «επαναθεμελίωση και αναγέννηση του Ε-ΣΥ» καθώς και την «αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού του». Διαπιστώνουμε όμως ότι συγκεκριμένες παρεμβάσεις που να πιστοποιούν την αντιμετώπιση των πιο εκρηκτικών προβλημάτων του ΕΣΥ και των λειτουργών του δεν υπάρχουν. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί τις κραυγαλέες ευθύνες της Ν.Δ. για την πολιτική κραιπάλης που μεγιστοποίησε τα ελλείμματα της εθνικής οικονομίας και χρησιμοποιεί ως άλλοθι το Σύμφωνο Σταθερότητας της Ε.Ε., προκειμένου να συνεχίσει την ίδια νεοφιλελεύθερη πολιτική. Ο νέος Προϋπολογισμός του 2010 που παραδόθηκε στη Βουλή, κινείται στην ίδια λογική της υποχρηματοδότησης του ΕΣΥ. Προβλέπει μείωση των δαπανών για εφημερίες, μικρό κονδύλιο για προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ενώ ξεχνάει ακόμη και τις θολές εξαγγελίες για την οργάνωση της Π.Φ.Υ. στα Αστικά Κέντρα.
Οι κυβερνητικές ρυθμίσεις για το πλαφόν και την προκήρυξη άλλων 1000 θέσεων γιατρών ΕΣΥ δεν ανατρέπουν αυτή την εικόνα και είναι ενδεικτικό ότι έγιναν μετά την έναρξη κινητοποιήσεων από πολλές Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών και την απόφαση της ΟΕΝΓΕ για γενίκευσή τους. Στην ουσία η κυβέρνηση διατηρεί τα όρια δαπανών για πληρωμή εφημεριών που πραγματοποιούμε αναγκαστικά προκειμένου να μην υπονομευτεί το επίπεδο των υπηρεσιών στους πολίτες και δεν κάνει καμία αναφορά στις 2500 νέες θέσεις γιατρών ΕΣΥ που πρέπει να προκηρυχθούν το 2010.

Συνάδελφοι
Όσες και όσοι επιμένουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια από το μισθό και τις εφημερίες μας, χωρίς φακελάκια και μίζες, βιώνουμε αυτή την κατάσταση με έντονο θυμό και απερίγραπτη οργή. Νιώθουμε ότι αυτή η θλιβερή πραγματικότητα για το ΕΣΥ και τις συνθήκες εργασίας και αμοιβής μας πρέ-πει ν΄ αλλάξει ριζικά. Για να συμβεί αυτό μία είναι η ουσιώδης προϋπόθεση:
ν΄ αλλάξουμε την εκπροσώπησή μας, ν΄ αλλάξουμε την εκφυλιστική συνδικαλιστική πρακτική και συμπεριφορά της σημερινής ηγεσίας της Ε.Ι.Ν.Α.Π. και της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.

Πρόκειται για την ηγεσία που κουβαλάει τεράστιες ευθύνες για το τέλμα που υπήρξε για μια δεκαετία στα ζητήματα που αφορούν το ανώτερο όριο εβδομαδιαίας απασχόλησης των νοσοκομειακών γιατρών, το πρότυπο εφημέρευσης, την επικαιροποίηση των Οργανισμών, τα αυτοτελή Τ.Ε.Π., τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση, τη μαχητική διεκδίκηση νέου Μισθολογίου.
Πρόκειται για τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία που ήταν έτοιμη να υπογράψει κλαδική συμφωνία με επίδομα εφημέρευσης σε αγαστή συνεργασία με τον πρώην υπουργό. Και θα το έκανε εάν δεν ξεσηκώνονταν ένα μεγαλειώδες μαχητικό κίνημα βάσης που ξεπέρασε τις κομματικές περιχαρακώσεις και αγκυλώσεις και μαζί με τις παρατάξεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς οδήγησε στις αποφάσεις του Έκτακτου Συνεδρίου της ΟΕΝΓΕ που αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη του κλάδου.

Οι επικείμενες εκλογές της ΕΙΝΑΠ πρέπει να λάβουν χαρακτήρα δη-μοψηφίσματος. Η ΔΗΚΝΙ και η ΠΑΣΚ πρέπει να εισπράξουν τα επίχειρα της άθλιας τακτικής που ακολούθησαν, έτοιμες ανά πάσα στιγμή να εκποιή-σουν τα συμφέροντα των συναδέλφων έναντι επιδομάτων εφημέρευσης και ευτελών ανταλλαγμάτων. Πρόκειται για δύο παρατάξεις διαποτισμένες στον κυβερνητικό συνδικαλισμό, οι οποίες σε περίπτωση που εκ νέου επικρατή-σουν θα επαναλάβουν την ίδια προδιαγεγραμμένη τακτική και κατά τη νέα διαπραγμάτευση που θα ξεκινήσει την άνοιξη. Η ΔΗΠΑΚ, αποτελώντας έκ-φραση των πολιτικών επιλογών του ΚΚΕ, επιμένει στην άγονη και άδικη ισο-πέδωση των ευθυνών των παρατάξεων του δικομματισμού με τις παρατάξεις της αριστεράς, αδυνατεί να κατανοήσει στοιχειωδώς τις αγωνίες και τις ανά-γκες των συναδέλφων και επαναλαμβάνει μονότονα καταγγελίες, απέχοντας από κάθε διαδικασία διαπραγμάτευσης και αδυνατίζοντας το αναγκαίο μέτωπο πάλης που απαιτούν οι καιροί. Τουναντίον, με τους συναδέλφους της ΑΡΣΙ συμπορευτήκαμε στο τακτικό και στο έκτακτο συνέδριο, συμπορευτήκαμε στους αγώνες καταφέρνοντας ν΄ αλλάξουμε την ροή των πραγμάτων και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε σε πνεύμα αμοιβαιότητας, παρά τις επιμέρους διαφορές που έχουμε σε εκτιμήσεις και πρακτικές και παρά την άδικη πολλές φορές κριτική που δεχόμαστε. Τέλος, κρίνουμε ότι όλες οι δυνάμεις τις Ριζοσπαστικής Αριστεράς έχουν την ικανότητα να βρουν σύντομα επαρκείς και αποτελεσματικούς τρόπους συνεργασίας στους χώρους δουλειάς και σε κοινό συνδικαλιστικό μέτωπο, πολλαπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεών μας και προωθώντας την ενότητα της Αριστεράς στη δράση.

Στις εκλογές αυτές πρέπει ν΄ αναδείξουμε στην ηγεσία της Ε.Ι.Ν.Α.Π. και της ΟΕΝΓΕ συναδέλφους που δεν ενσωματώνονται στο σύστημα, που έχουν συνέπεια λόγων και στάσης ζωής, που συνειδητοποιούν ότι η υγεία αποτελεί κοινωνικό αγαθό και θεμελιώδες δικαίωμα όλων των πολιτών σ΄ ένα ποιοτικό, αποτελεσματικό, ολοκληρωμένο, δωρεάν, καθολικό Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
Από τη μεριά μας καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για ενωτική κάθο-δο όλων των δυνάμεων που διεκδικούν ριζοσπαστικές αλλαγές στην υγεία.

Δεσμευόμαστε ότι θα παλέψουμε να ανατρέψουμε το σκηνικό με ε-νότητα και δράση στην κορυφή και στη βάση.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αποφασιστικά, ώστε να καταργή-σουμε οριστικά όλα τα γραφειοκρατικά μορφώματα και φερέφωνα του δικομματισμού και του δογματισμού με τη συγκρότηση του με-τώπου που με καθημερινή δράση θα προωθήσει:

1. Πλήρη εφαρμογή της κλαδικής συμφωνίας της 1ης Δεκεμβρίου 2008 για προσλήψεις 4500 νέων γιατρών στα Νοσοκομεία, στα Κέντρα Υγείας και στο ΕΚΑΒ, για νέο Μισθολόγιο, για το αφορολόγητο των εφημεριών. Άμεση προκήρυξη των 2000 νέων θέσεων που έχουν εγκεκριμένο προϋπολογισμό, εγγραφή στον προϋπολογισμό του 2010 των υπόλοιπων 2500 και επαρκών πιστώσεων για ασφαλή προγράμματα εφημερίας. Κάλυψη των αναγκών σε νοσηλευτικό προσωπικό με προτεραιότητα τις Μονάδες Εντατικής.
2. Επαναλειτουργία της Κοινής Επιτροπής Υπουργείου Υγείας – ΟΕΝΓΕ για κατάληξη σε πρότυπο εφημέρευσης, για λειτουργία αυτοτελών Τ.Ε.Π., και την κατανομή των 2500 νέων θέσεων.
3. Κατάργηση του πλαφόν για εφημερίες που αναγκαστικά πραγματοποι-ούμε, για να υπηρετήσουμε τη κάλυψη υποστελεχωμένων Τμημάτων. Διατήρηση της αυτοτελούς φορολόγησης εφημεριών.
4. Πρωινή πενθήμερη 6ωρη εργασία, με μία ενεργό εφημερία την εβδομά-δα
5. Έγκαιρη έναρξη συζητήσεων για την επικαιροποίηση της κλαδικής συμ-φωνίας για το 2010
6. Απρόσκοπτη συνέχιση της διαδικασίας εξέλιξης του Ν.3754/09
7. Σύντομη αποπεράτωση των κρίσεων γιατρών ΕΣΥ που εκκρεμούν και εκπόνηση ειδικών προγραμμάτων εκπαίδευσης για τους ειδικευόμενους.
8. Κανένας γιατρός χωρίς κρίση στο ΕΣΥ. Πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα και αναγνώριση της προϋπηρεσίας των επικουρικών γιατρών.
9. Οργάνωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα Αστικά Κέντρα με Οικογενειακούς Γιατρούς και ομάδα υγείας.
10. Ενοποίηση των κλάδων υγείας όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων και συ-γκρότηση του Ενιαίου Εθνικού Φορέα Υγείας.
11. Εξοπλισμό του δημόσιου τομέα υγείας με σύγχρονη βιοϊατρική τεχνολο-γία
12. Συνεχή εκπαίδευση και μετεκπαίδευση, οργανωμένη από το ΕΣΥ
13. Συγκεκριμένα μέτρα εξάλειψης της διαφθοράς, της σπατάλης, της παραοικονομίας στο δημόσιο τομέα υγείας. Κατάργηση των Σ.Δ.Ι.Τ. και της ιδιωτικής κερδοσκοπικής δραστηριότητας στα Νοσοκομεία. Μόνιμες εργασιακές σχέσεις όλων.
14. Διπλασιασμό των κρατικών δαπανών υγείας

ΕΜΠΡΟΣ
• για ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ στην ΕΙΝΑΠ
• για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ στην ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΝΟΙΑ
• για την ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ του ΕΣΥ

ΑΘΗΝΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2009





Υποψήφιοι της ΑΕΓ για το Δ.Σ της ΕΙΝΑΠ

1. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΥΛΑ
2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ ΑΓ. ΣΟΦΙΑ
3. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
4. ΔΕΔΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤ
5. ΔΙΑΛΛΙΝΑ ΜΑΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
6. ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΓΓΡΟΥ
7. ΚΟΤΣΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓ.ΟΛΓΑ
8. ΛΙΒΑΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ
9. ΜΑΡΩΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
10. ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟ
11. ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
12. ΠΕΤΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΑΤΤΙΚΟ
13. ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ
14. ΣΚΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΕΛΠΙΣ
15. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ


Υποψήφιοι αντιπρόσωποι της ΑΕΓ στο Συνέδριο της ΟΕΝΓΕ

1. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΥΛΑ
2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ ΑΓ. ΣΟΦΙΑ
3. ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΑΤΤΙΚΟΝ
4. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ
5. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
6. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ
7. ΔΕΔΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤ
8. ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΩΝ του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΟΥΛΑ
9. ΔΙΑΛΛΙΝΑ ΜΑΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
10. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤ
11. ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
12. ΚΟΝΤΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΓΓΡΟΥ
13. ΚΟΤΣΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓ.ΟΛΓΑ
14. ΚΟΥΡΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΤ
15. ΛΙΒΑΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ
16. ΜΑΜΜΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ (ΓΙΟΥΛΗ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΓ. ΣΟΦΙΑ
17. ΜΑΡΩΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ
18. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΡΥΘΡΟΣ
19. ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟ
20. ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
21. ΜΥΡΙΛΑ ΙΩΑΝΝΑ –ΑΝΤΩΝΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΑΓ. ΣΟΦΙΑ
22. ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΓ. ΣΟΦΙΑ
23. ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΚΑΜΠΥ του ΜΙΣΕΛ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
24. ΠΕΤΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΑΤΤΙΚΟ
25. ΠΛΕΣΣΙΑ ΕΛΕΝΗ του ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
26. ΠΟΥΡΤΣΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΛ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ
27. ΣΑΓΓΑΝΑ ΕΥΜΟΡΦΙΑ (ΦΟΥΛΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
28. ΣΑΚΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ
29. ΣΕΧΑΝΤΕ ΡΑΟΥΦ του ΜΩΧΑΜΕΤ ΑΓΛ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ
30. ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ
31. ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ
32. ΣΚΟΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΕΛΠΙΣ
33. ΣΤΥΨΑΝΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
34. ΤΡΙΒΙΖΑΚΗ ΕΡΑΣΜΙΑ(ΕΛΣΑ) του ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΤΑΞΑ
35. ΤΣΕΡΩΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
36. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ
37. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
38. ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΜΕΝΟΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ
Σ