Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Θα φάμε με χρυσά κουτάλια!!!

Γνωρίζουμε οι πάντες από την εμπειρία μας, ότι στις εκλογές οι πολιτευτές και τα αστικά κόμματα τάζουν λαγούς με πετραχείλια για να πάρουν τη ψήφο των πολιτών .

Γνωρίζουμε ότι ελάχιστα από αυτά που εξαγγέλουν θα υλοποιηθούν.

Γνωρίζουμε επίσης ότι χρησιμοποιούν διάφορα λεκτικά τεχνάσματα για να παραπλανήσουν τους εργαζόμενους.

Γι αυτό και η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων δεν δίνει δεκάρα για τις προεκλογικές εξαγγελίες.

Αλλά αυτός ο Γ.Παπακωνσταντίνου το παράκανε.

Τί είπε ο άνθρωπος;
Σύμφωνα με την "
Ελευθεροτυπία" (κλικ εδώ):...εφόσον το ΠΑΣΟΚ πάρει την εξουσία θα προχωρήσει σε αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό σε μισθούς και συντάξεις που θα δίνει το δημόσιο το 2010 και πρόσθεσε ότι το πάγωμα των μισθών για δεύτερο συνεχές έτος θα προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα στην οικονομία, βυθίζοντας τη στην ύφεση..."

Δεν είπε όμως μια λεπτομέρεια .Ότι ο τρέχον πληθωρισμός σύμφωνα με την ΕΣΥΕ είναι 0,8%, ενώ τον Ιούλιο ήταν 0,6%!!!

Δηλαδή κύριε Παπακωσταντίνου μας, οι αυξήσεις που θα δώσετε αν γίνετε κυβέρνηση θα είναι, ας πούμε, 
0,9%;!!!

Και αυτά που έχασαν τόσα χρόνια οι εργαζόμενοι;

Είναι να μην τρελαίνεσαι;


Απο το blog Αγωνιστική Παρέμβαση Νοσοκομείου Πρέβεζας

Aναστολή προσλήψεων του ΑΣΕΠ


08/09/2009 (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Αναστολή όλων των διαδικασιών για τις επιλογές προσωπικού του ΑΣΕΠ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, από 7 Σεπτέμβρη έως 4 Οκτώβρη 2009 ανακοίνωσε το γραφείο επικοινωνίας του ΑΣΕΠ
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αναστέλλονται όλες οι διαδικασίες που αφορούν διορισμούς του ΑΣΕΠ. Συγκεκριμένα δεν πρόκειται να δημοσιευτούν προκηρύξεις, ανακοινώσεις για πρόσληψη και πίνακες τακτικού προσωπικού.
Σχετική ανακοίνωση με τις νέες καταληκτικές ημερομηνίες των προθεσμιών που εκκρεμούν λόγω της προεκλογικής περιόδου, όσον αφορά στις διαδικασίες που διεξάγονται από το ΑΣΕΠ, θα εκδοθεί μετά τη λήξη των εκλογών και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Συστήνουμε στη Διοίκηση του Νοσοκομείου να πάψει να ξεροσταλιάζει στη κεντρική πύλη περιμένοντας να υποδεχθεί τους νέους νοσηλευτές γιατί ο καιρός κρύωσε και θα αρπάξουν καμμιά πούντα !!!