Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ: ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 2-1-2009 Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Ο Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 26/12/2008. ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Παρασκευή, 2 Ιανουάριος 2009

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ : ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΝΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!



ΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΕΣ, ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΑΞΙΜΟΥ" ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΝΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ Ο Κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΦΩΝΟΥΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ "ΚΙΝΕΖΙΚΑ" (ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ) ΚΑΙ ..."ΕΞΟΡΓΙΣΕ" ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ "ΕΙΔΙΕΚΕΥΤΕΙ" ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ...ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΣΤΑ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ" ΤΩΝ ΜΜΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ "ΚΙΝΕΖΙΚΟ" ΜΕΣΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ Κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 26-12-2008.
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΧΙΑΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΑΘ'ΑΠΑΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ" ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ "ΞΑΝΑΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ" ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΠ Κ. ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΚΚΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ : "Η Ιατρική Σχολή έχει δώσει τα καλύτερα στελέχη της, έχει προσπαθήσει να το εξοπλίσει με τα τελειότερα μηχανήματα. Ενα νοσοκομείο που όλοι το θέλουμε πρότυπο, όχι μόνο για την παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών αλλά και για την εκπαίδευση των νέων γιατρών. Ηταν ένα όνειρο της Ιατρικής Αθηνών, που ως τώρα δεν είχε το δικό της Γενικό Νοσοκομείο. Αυτό το κτιριακό στολίδι που στέγασε τις ελπίδες μας το υπουργείο Υγείας το αφήνει να μαραζώσει, να υποβαθμιστεί, μετατρέποντάς το σε θυσιαστήριο ανθρώπινων ζωών, αξιοπρέπειας και ονείρων. Το Αττικό Νοσοκομείο αποτελεί ένα διαρκές, μέγα σκάνδαλο που καθημερινά λερώνει με ανθρώπινο αίμα τα χέρια του υπουργού Υγείας."