Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Το ένστικτο


Ξεφτίλες συμμαζωχτείτε

        
Καινούργιες μεθοδεύσεις καθηγητή που δεν μπορεί να δεχθεί οτι οι "υπάλληλοι" του στο χειρουργείο κάνουν επίσχεση εργασίας, με συνέπεια  εκείνος και τα λαμόγια  κολλητάρια του να μήν  μπορούν να "περιποιηθούν" τους καημένους τους "αρρωστούληδες".
Σταματείστε την κατρακύλα σας γιατί ξεφτιλίζετε όλο το ιατρικό σώμα και θα μας αναγκάσετε να σας ξεφωνίσουμε με κατάπτυστα ντοκουμέντα.

ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ!



Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ!
ΑΡΚΕΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΑΖΟΥΝ ΘΕΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ!
ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!
 Οι διεργασίες και οι εξελίξεις εντός του ΠΑΣΟΚ(βλ. προηγούμενο ρεπορτάζ εδώ) λαμβάνουν χώρα με ταχύτατους ρυθμούς σε ένα κλίμαχάους και σύγχυσης. Μετά, λοιπόν, από μια σειρά δηλώσεων ευθείας αμφισβήτησης του Γ. Παπανδρέου  από κεντρικά στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, παραιτήσεων,αντεγκλήσεων αλλά και  ανακλήσεων υπογραφών, ξεκίνησε το απόγευμα η συνεδρίασή της η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με τις τοποθετήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, πολλοί εκ των οποίων εκφώνησαν πολύ έντονο, αν και ετερόκλητο, κριτικό λόγο!
Υπογραμμίζουμε ιδιαίτερα τα πυρά που εξαπέλυσε η Βάσω Παπανδρέου η οποία του είπε χαρακτηριστικά «πρόεδρε, πρέπει να αλλάξουν πολλά και πρώτος πρέπει να αλλάξεις εσύ, δεν μπορείς να συνεχίσεις να λειτουργείς με παρέες».
Η ίδια τόνισε ότι το Μνημόνιο Ι έχει αποτύχει και τον κάλεσε να το παραδεχθεί. Ζήτησε δε να αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι οδήγησαν την Ελλάδα σε τόσο μεγάλη ύφεση και τώρα με φόβο και εκβιασμούς θέλουν να περάσουν και νέα μέτρα, όπως είπε.
Να δοθεί προοπτική στον λαό, εξηγήσεις και εγγυήσεις ότι θα ξεπεραστεί η κρίση με το Μνημόνιο ΙΙ και να σταματήσει η κυβέρνηση να επενδύει στο φόβο και στην τρομοκρατία ζήτησαν σε έντονο και αυστηρό ύφος και άλλοι «αγανακτισμένοι» βουλευτές.
Είχε προηγηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού. Ένας κλονισμένοςχωρίς μέλλονπρωθυπουργός, επιδόθηκε σε μια βαρετή και ανούσια παράσταση μιλώντας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, με τουςπερισσότερους (όχι όλους!)  βουλευτές του κόμματος έντρομους να γραπώνονται πάνω του,διαισθανόμενοι τη βύθιση του κυβερνητικού σκάφους!  
Δεν είναι τυχαία η φράση του Γ. Παπανδρέου προς του βουλευτές του: «Στηρίξτε με για να σας στηρίξω»!
Αυτή η φράση περισσότερο θυμίζει μια συσπείρωση ανθρώπων που βρίσκονται σε κίνδυνο και αδιέξοδο και ψάχνουν σανίδα σωτηρίας, παρά Κ.Ο. κυβερνητικού κόμματος που μπορεί να προσφέρει ελπίδα στη χώρα!

***Παραθέτουμε ακολούθως, ρεπορτάζ από ηλεκτρονικές ιστοσελίδες σχετικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού: 

Οι πολίτες χορεύουν - η πατρίς κινδυνεύει !


Να ρωτήσεις τη μαμά σου


 
Ακόμη και οι πάπιες στον Εθνικό Κήπο χλευάζουν τον πρωθυπουργό- ανδρείκελο που κρατάει τη χώρα σε αναστάτωση υπακούοντας στα κελεύσματα του αδελφού και της μαμάς του.
Σήμερα, σε μια παρωδία ανασχηματισμού, θα διορίσει υπουργούς τους κηπουρούς και τους μπάτλερ, πιστεύοντας ότι η κυβέρνηση της χώρας είναι κάτι ανάλογο με το τραινάκι, το κανό και το ποδήλατο.
Ο σκουπιδοτενεκές της ιστορίας ανοιχτός χάσκει περιμένοντας να υποδεχτεί μία κυβέρνηση που αποδείχτηκε καταστροφική και απεχθής για τον τόπο.

H προβοκάτσι​α Κυβέρνησης​-Ακροδεξιά​ς-ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ! Ο λαός ΑΜΥΝΘΗΚΕ κι ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗ​ΚΕ κι ΕΠΑΝΗΛΘΕ στο Σύνταγμα!

«Διαμαρτυρία είναι όταν λεω πως αυτό κι αυτό δεν μου αρέσει. Αντίσταση είναι όταν φροντίζω αυτό που δε μου αρέσει, να μη συνεχίζεται...»

Ουλρίκε Μάινχοφ

____________

Είναι εντελώς ηλίθιοι τελικά! Είχαμε πολλές φορές αναφερεθεί στο...επίπεδο του δωσιλογικού, πολιτικο-δημοσιογραφικού βραχίωνα της τρόικα, αλλά σήμερα έσπασαν κάθε κοντέρ βλακείας, προσπαθώντας να ξαναεφαρμόσουν την περσινή συνταγή της...Marfin, κάνοντας μια τρύπα στο νερό.

Επιστράτευσαν ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ένας εκ των οποίων...συνελήφθη από τους διαδηλωτές, μολονότι γνωρίζουν ότι ο λαός έχει σαφή γνώση της ύπαρξης κουκουλοφόρων ασφαλιτών στις περασμένες απεργίες, αφού μέχρι κι οι φάτσες τους είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο).

Όλως...τυχαίως έσπασε η απεργία της ΕΣΗΕΑ, όπως τότε με τη Marfin και βγήκαν στο σεριάνι, αστοιχείωτοι κλόουν όπως οι Κώνστες, οι Παυλόπουλοι, οι Λιάροι κι οι Λυριτζήδες, οι οποίοι μιλούσαν για...μπαχαλάκηδες, την ίδια στιγμή, που τα video πίσω τους έδειχναν νέους, γέρους, γυναίκες και παιδιά χωρίς καν μαντήλια και πολλοί από αυτούς με ελληνικές σημαίες, που προσπαθόυσαν να κατεδαφίσουν το σιδερένιο τείχος της Β. Σοφίας και να πλησιάσουν τη Βουλή!

Κραύγαζαν οι λαομίσητοι και χρεωκοπημένοι τηλεκαραγκιόζηδες, περί...αντιεξουσιαστών κουκουλοφόρων, την ώρα που οι φωτογραφίες, που έχουν αναρτηθεί, δείχνουν ότι όλος ο λαός έρχεται στα χέρια με τους μπάτσους!

Έβαλαν τους κουκουλοφόρους και τα ΜΑΤ να «καθαρίσουν» για λογαριασμό τους μια και καλή την 20ήμερη συγκέντρωση των φτωχών, των εξαπατημένων και των αγανακτισμένων, νομίζοντας ότι ο λαός θα γίνει...λαγός! Οι ηλίθιοι! Στο video αυτό  φαίνεται ξεκάθαρα ο στόχος τους, ενώ για γέλια είναι η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.(σχετικά με τα στυλιάρα που τακτοποιούσαν οι ασφαλίτες μέσα στο Ζάππειο) περί...αλλοδαπού, ο οποίος μετέφερε ρόπαλα με...καρότσι super market!

Είναι τόσο αστοιχείωτοι-πολιτικά και ιστορικά- που δεν καταλαβαίνουν το αυτονόητο: Όταν οι λαικές τάξεις έχουν φτάσει στο «Ω» και δεν έχουν να χάσουν τίποτα, ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Γι’αυτό άλλωστε είδαν τον κόσμο, αφενός να μη φεύγει απ’ το Σύνταγμα, αφετέρου να ανασυντάσσεται και σε πολλές περιπτώσεις να παίρνει στο κυνήγι ΜΑΤ και Δίας!

Είναι έκδηλος ο πανικός και η ανικανότητα των εναπομείναντων υποστηρικτών του καθεστώτος, δηλαδή των ΜΜΕ και της ΕΛ.ΑΣ. Απόψε είδαν ότι ο λαός, όχι μόνο δεν τσιμπάει, αλλά εξοργίζεται περισσότερο με το σημερινό γελοίο...colpo grosso του απέλπιδος παρακράτους των Γιωργάκηδων και των Ψυχάρηδων!


ΠΗΓΗ:  ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Το μοντέλο είναι αδιέξοδο