Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΣΙΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ "ΣΥΧΩΝΕΥΣΕΩΝ" (ΒΛΕΠΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ)








Με ένα παραληρηματικό ψευδές και ασύντακτο κείμενό της η Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ αφού απειλεί και προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους γιατρούς της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Δυτικής Αττικής για την αδυναμία τους να εφημερεύσουν, έρχεται και στο διά ταύτα με την 5η παράγραφο του κειμένου.
Επειδή η «Ναυαρχίδα του ΕΣΥ», το «ΑΤΙΚΟΝ», έχει έλλειψη σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό για να εφημερεύσει στο νέο σύστημα εφημέρευσης κάθε 4η ημέρα ζητάει την βοήθεια εθελοντών εφημεριατζήδων γιατρών και νοσηλευτών, από την πληθώρα που διαθέτει το Δυτικής Αττικής, ( 3 χειρουργοί , 4 αναισθησιολόγοι 2 Ω.Ρ.Λ. κ.λ.π. ) μέχρι την ολοκληρωμένη ένταξη του «Αττικόν» στο νέο σύστημα. Μετά βέβαια από αυτό το διάστημα δεν θα είναι εθελοντές αλλά «βίαια μεταταχθέντες» στο «Αττικόν».
Η Χριστίνα Παπανικολάου που υπογράφει αυτό το κείμενο «καρφώνει» ουσιαστικά τον προϊστάμενό της Υπουργό που μιλάει για συγχωνεύσεις νοσοκομείων μετά τον Ιούνιο αφού θα έχει ολοκληρωθεί ο «χάρτης» Υγείας και αφού έχει προηγηθεί διάλογος, ενώ όλα είναι προαποφασισμένα και το παιχνίδι είναι «σικέ».

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΕΒΕΡΑΚΗΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ

Γ.Ν.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ»