Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Το Αιγάλεω ψηφίζει δήμαρχο ΔΗΜΗΤΗΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ …


ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΚΑ ΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΠ’ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ)
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΡΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ
ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ …ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΗΤΣΑΡΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ !!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ (ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ)

ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ!


ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!

Σήμερα Παρασκευή 12 Νοέμβρη, όσοι φοιτητές προσήλθαν στη Νομική Σχολή, βρέθηκαν αντιμέτωποι με κλειστές πόρτες! Φαίνεται, πως η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, προσπαθεί με κάθε τρόπο, να επιβάλει ένα κλίμα σιωπής νεκροταφείου σε σχολές, των οποίων οι φοιτητικοί σύλλογοι έχουν επιδείξει αξιόλογη αγωνιστική δράση!

Σκοπός της Κυβέρνησης, είναι η αποτροπή της συμμετοχής των φοιτητών/τριων στις εκδηλώσεις για τον τρίημερο εορτασμό (15-16-17/11) για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, φτάνοντας ακόμα και στολοκ - άουτ! Όλα αυτά μάλιστα, την ίδια στιγμή που το Υπουργείο Παιδείας καταγγέλει όσουςδιδάσκοντες απεργούν, ενάντια στις μεταρρυθμίσεις που προωθούν την μετατροπή των ΑΕΙ - ΤΕΙ, σε κέντρα κατάρτισης για τη γενιά της επισφάλειας!

Το πλέον τραγελαφικό στην όλη υπόθεση, το οποίο αναδεικυει και το εύρος του κρατικού αυταρχισμού είναι το γεγονός πως η τελευταία Γενική Συνέλευση (την Τετάρτη 10/11) του Φοιτητικού Συλλόγου δεν πήρε απόφαση για κατάληψη της σχολής λόγω έλλειψης απαρτίας.
http://www.iskra.gr/

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ (ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ)

Εργατικός Νοέμβρης εναντίον της τρόικα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Εργαζόμενοι

Την Δευτέρα 15 του Νοέμβρη, πρώτη μέρα του τριήμερου γιορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, καταφθάνει στην χώρα μας η τρόικα των «επιτηρητών». Έρχεται για να επιβάλλουν μαζί με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, που ξεκινάνε από την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, την μείωση των μισθών στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την αύξηση του ΦΠΑ, έως τις χιλιάδες απολύσεις στον δημόσιο τομέα, ένα νέο γύρο φτώχιας και εξαθλίωσης για τους εργαζόμενους.

ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

-ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
-ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ
-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

Η κυβέρνηση μας δήλωσε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα την «δικαίωσε» ώστε να συνεχίσει μια πολιτική που θέλει να σώσει τις τράπεζες από την χρεοκοπία οδηγώντας σε αυτήν την κοινωνική πλειοψηφία, που θέλει να βγάλει τις επιχειρήσεις από την κρίση βυθίζοντας τους εργαζόμενους στην φτώχια!

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ. Ήδη οι μεγάλοι αγώνες της προηγούμενης περιόδου έχουν αδυνατίσει την κυβέρνηση.
Ο τριήμερος γιορτασμός του Πολυτεχνείου, με πρώτο σταθμό την παλλαϊκή κινητοποίηση εργαζόμενων και νεολαίας στις 15/11, πρέπει να γίνει απαρχή ενός νέου κύματος αγώνων που θα ραγίσουν την πολιτική του «Μνημονίου», της κυβέρνησης και της ΕΕ, θα κάνουν την εφαρμογή της αδύνατη. Ο ενιαίος, μαζικός, πολιτικοποιημένος αγώνας όλων των εργαζόμενων η άρνηση του κατακερματισμού, των ξέπνοων επετειακών απεργιών είναι ο μόνος δρόμος για να τους σταματήσουμε, για να ανατρέψουμε την επερχόμενη λαίλαπα!!

Σε κάθε πόλη, σε όλη την Ελλάδα, οι εργαζόμενοι και η νεολαία να μετατρέψουν τον γιορτασμό της εξέγερσης του Νοέμβρη σε μάχη ενάντια τις σύγχρονες «χούντες» των πολυεθνικών, των τραπεζιτών και του κεφαλαίου, και ων εκφραστών τους, της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/11
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟY ΣΤΙΣ 05.00 μμ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΒΟΥΛΗ.

Σήμερα στις 5 μ.μ. στον Κολοκοτρώνη

Ένα μήνα ακριβώς μετά την πρώτη τους εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας, οι «Καλλιτέχνες ενάντια στο Μνημόνιο» επανέρχονται.

Αυτή τη φορά μας καλούν έξω από την παλιά Βουλή, στη Σταδίου (άγαλμα Κολοκοτρώνη) για ν’ ακούσουμε τις απόψεις του Γέρου του Μωριά σχετικά με το Μνημόνιο.



Συγκεκριμένα στο κάλεσμά τους αναφέρουν:

«Ο Κολοκοτρώνης είναι πρόθυμος να μας απαντήσει μεταξύ άλλων και στο κεφαλαιώδες ερώτημα: τελικά, μαζί τα φάγαμε;

Ερχόμαστε «νηφάλια» θυμωμένοι, που θα πει χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Ο φόβος είναι το καύσιμο του ραγιαδισμού και μείναμε από καύσιμα.

Όσοι πιστοί στην ανατροπή του αίσχους που μας πνίγει, προσέλθετε.

Όλοι την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη.

Γιατί καμιά φορά τ’ αγάλματα θέλουν να μιλήσουν

Αι σιχτίρ ξεφτίλες 2

Γραφείο Τύπου

210 - 52.05.290-1

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέας Λοβέρδος θα παραστεί, την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010 – και ώρα 10:00 -, στην τελετή ορκωμοσίας διορισμού νοσηλευτικού προσωπικού στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Αι σιχτίρ ξεφτίλες