Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Χάος επικρατεί στα ΤΕΠ

Χάος επικρατεί αυτή τη στιγμή στα ΤΕΠ του "ΑΤΤΙΚΟΝ" εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης ασθενών και της έλλειψης διαθέσιμων κλινών.
Ο συντονιστής εφημερίας ζήτησε από το Διοικητή να κλείσει την εφημερία αφού το νοσοκομείο δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, αλλά αυτός αρνήθηκε με το πρόσχημα οτι το Νοσοκομείο της Νικαιας βρίσκεται σε επίσχεση εργασίας.(λες και μεγαλώνει το ΑΤΤΙΚΟΝ όταν δεν δουλεύει η Νίκαια)
Το ΕΚΑΒ συνεχίζει να φέρνει περιστατικά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένα διαθέσιμο κρεβάτι, η ΜΒΝ να είναι φρακαρισμένη, έξω απο τα ΤΕΠ να περιμένουν να εξυπηρετηθούν περίπου 70 ασθενείς απο 2 νοσηλευτές ,1 τραυματιοφορέα και τους εφημερεύοντες γιατρούς αφού πριν λίγο αποχώρησε η απογευματινή βάρδια.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του αφου οι διοικούντες δεν βάζουν μυαλό.
Υ.Γ. Μήπως έφτασε η ώρα να επέμβει κάποιος ευαίσθητος Εισαγγελέας;

K-road

Κ-road

Οι φαρμακοβιομηχανίες αποτελούν μαζί με τις βιομηχανίες όπλων τις πλέον επιθετικές και σαρκοβόρες επιχειρήσεις στον κόσμο. Στην Ουάσινγκτον η επονομαζόμενη Κ-road φιλοξενεί χιλιάδες λομπίστες, οι οποίοι αναλαμβάνουν να προωθούν σε Κογκρέσο και Γερουσία με κάθε ηθικό ή ανήθικο μέσο και έναντι οιουδήποτε τιμήματος τα συμφέροντα των μεγάλων φαρμακευτικών κολοσσών.

Όποιος λοιπόν διαβάζει για το "ηχηρό μήνυμα που απέστειλε σε αυστηρό τόνο ο κ. Λοβέρδος προς τους φαρμακοβιομήχανους να μειώσουν τα κέρδη τους" αντιλαμβάνεται τη γελοιότητα που διακατέχει τη σημερινή κυβέρνηση και τους υπουργούς της.

Είμαστε βέβαιοι ότι μετά το μήνυμα Λοβέρδου θα επικρατεί στην Κ-road πανικός και οι τιμές των φαρμάκων θα βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση.

Χωρίς δίχτυ ασφαλείας παρακαλώ…

http://www.ygeianet.gr/index.php

Αναβλήθηκαν οι πρυτανικές εκλογές

Απίστευτα πράγματα στο ΕΚΠΑ!
Πήγαιναν σε πρυτανικές εκλογές με εκλογικούς καταλόγους που περιείχαν τους σφετέρους! Θα ψήφιζαν μόνο ορισμένοι φοιτητές και από εκεί και πέρα τα δέντρα! Απίστευτη αναξιοπρέπεια! Το ήθος και το κύρος του ΕΚΠΑ έσωσε το σχήμα Φορτσάκης-Καλοκαιρινός-Μπουραζέλης-Πολυμενέας, που με ένστασή του κατόρθωσε να διασώσει το Πανεπιστήμιο από εκλογές νοθείας που θα άφηναν το στίγμα τους στην κατοπινή πορεία του και θα...
προκαλούσαν αμφισβήτηση για την οποιαδήποτε νέα πρυτανική αρχή!