Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ "δημοσιογράφοι"


Συμμετέχοντας στο πένθος , η ναυαρχίδα , έχει να προσθέσει κάτι στη μνήμη και στη δημοσιογραφική κληρονομιά του Γιώργου Κοίλιαρη . Αν καλά νομίζουμε (και μάλλον καλά νομίζουμε) ότι ο μαχόμενος αυτός δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του σαν «επί συμβάσει» στην ΝΕΤ. Τι «συμβάσεις» έχουν κάνει κάποιοι άλλοι που ενώ το Αττικό νοσοκομείο είναι έτοιμο να καταρρεύσει κάνουν «γκρίζα» διαφήμιση στο ιδιωτικό και πανάκριβο «ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ» τη στιγμή που η μονάδα νεογνών του Αττικού έχει προσωπικό μόνο για 4 από τα 21 κρεβάτια; Ναι , μιλάμε για το γνωστό «καληδαναύτη» (η ορθογραφία είναι σωστή)του ιατρικού ρεπορτάζ και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου στο τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Μπορεί να έχει το δικαίωμα να είναι «δεξιός ψάλτης» του κ. Αβραμόπουλου αλλά νομίζουμε ότι η «γκρίζα» ιατρική διαφήμιση είναι παράπτωμα και για την ΕΣΗΕΑ και για τον Ιατρικό Σύλλογο και για το ραδιοτηλεπτικό σημβούλιο.

Κε Σόμπολε και ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο , ψάξτε τα video του ALTER 7-8 το βράδυ και θα βρείτε αυτό που λέμε.

Τον ιατρικό Σύλλογο δεν έχουμε λόγο να τον …ξυπνήσουμε από το …κώμα!

Αυτά για τώρα ! «Λεπτομέρειες» όλα αυτά για τους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ και τους «δημοσιογράφους» αλλά αυτές κάνουν τη διαφορά !

Εταιρεία VPRC , έρευνα για τα blogs : Η πολιτική κουλτούρα των blogs


Διαβάστε εδώ

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ


Ο Σπύρος Σταϊκος ,συνδικαλιστής εργαζόμενος στο Αττικό που τραυματίστικε σοβρά,είναι πολύ καλύτερα επικοινωνεί πλήρως και αφού ζήτησε , να ενημερωθεί για τις πορεία των κινητοποιήσεων , χαμογέλασε και ζητησε να στείλει ένα μύνημα από το κρεβάτι της μονάδας του Αττικού νοσοκομείου.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ...

...Αττικού νοσοκομείου. Να διαφυλάξουμε τη κινητοποίηση μας από τυχόν προβοκάτσιες τύπου "Πατσαβούρας". Όλοι ξέρουμε !

MEGA ΕΙΔΗΣΕΙΣ : "Στον αέρα" το Αττικό Νοσοκομείο

ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ , ΤΗΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ


Η ναυαρχίδα αισθάνεται υποχρεωμένη να κάνει το αυτονόητο. Να σταθεί για λίγο στο Πολυτεχνείο του 1973. Σήμερα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης , διαφθοράς , επικράτησης των "ιδιωτών"(με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου) ο δρόμος που έδειξε η εξέγερση , είναι ο μοναδικός !

ΕΙΔΗΣΕΙΣ SKY