Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

...και μετά ξύπνησαν


με αυτή τη χαρακτηριστική χειρονομία χαιρέτησαν σήμερα οι εργαζόμενοι το ...ξύπνημα από την ραστώνη των εργοδοτικών συνδικαλιστών και τους τίμησαν με την απουσία τους αφού τους δήλωσαν ότι η μόνη συνέλευση που θα γίνει θα είναι εκείνη που θα έχει θέμα την παραίτησή τους και την προκήρυξη εκλογών .

Συνδικαλιστές της συμφοράς και του ψωροσυμφέροντος (γαλαζοπράσινη θολούρα) ήρθε η ώρα να καταλάβετε ότι οι εργαζόμενοι σας πήραν χαμπάρι και σας έφτυσαν μεγαλόπρεπα ενώ εσείς παριστάνετε ότι ψιχαλίζει.

Η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορείτε πλέον να προσφέρετε είναι να μας απαλλάξετε από την ύποπτη παρουσία σας. Θερίζετε ότι σπείρατε. Δεν μπορεί να σας σώσει καμία υποστήριξη από τον συμπέθερο της ΠΟΕΔΗΝ που επιστρατεύσατε να σας προστατεύσει από τους ….αναρχικούς. Παρεμπιπτόντως η ΠΟΕΔΗΝ πρότεινε για όλα τα νοσοκομεία μορφές κινητοποιήσεων που ο συμπέθερος είχε χαρακτηρίσει παράνομες !!!

Αντε να χαρείτε τα 30 αργύρια και μετά να βρείτε συκιά που να σας αντέχει.

Υ.Γ Στο πάρτυ το πρωταπριλιάτικο που δίνετε με αφορμή την εορτή σας δεν θα παραβρεθούμε. Δεν μας αρέσει η παρέα ούτε μαζί σας, ούτε με τον κ. διοικητή που έδωσε τον λόγο του !!! (χα χα) ότι θα προχωρούσε σε σύμπτυξη αν δε ερχόταν νοσηλευτικό μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου, ούτε με την απαράδεκτη , εμπαθή και ανίκανη νοσηλευτική ηγεσία, ούτε με αυτούς που παριστάνουν τις μονές ημέρες τους επιστήμονες αναγνωρίζοντας την ανάγκη και τις ζυγές τα αφεντικά που πρέπει εμείς να εξυπηρετήσουμε την πελατεία τους. Εμείς διασκεδάζουμε μαζί σας και διατηρούμε την αξιοπρέπειά μας.

Αν σας πεί κάποιος αύριο οτι σας εκτιμά να ξέρετε οτι είναι ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ !


Πόντιος Πιλάτος