Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

17/10/2010 : Ερωτηματικά που ζητούν απάντηση(Υgeianet)

17/10/2010

Σε μία από τις πρόσφατες συναντήσεις του υπουργού Υγείας με εκπροσώπους φορέων τέθηκε το ερώτημα εάν το Υπουργείο έχει αναθέσει σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων τον συγκαλυμμένο έλεγχο γιατρών και εργαζομένων στα Νοσοκομεία. Συγκεκριμένα εκφράζονται υπόνοιες ότι εμφανίζονται στα Νοσοκομεία άτομα που υποδύονται τους ασθενείς και ζητούν με τρόπο που ξενίζει είτε ιατρική αντιμετώπιση είτε πληροφορίες. Σε κάποιες περιπτώσεις απευθύνονται σε ειδικευόμενους και ζητούν επίμονα να δουν τον ειδικό που εφημερεύει, ενώ σε άλλες περιπτώσεις προσπαθούν να πληροφορηθούν εάν και σε ποιους εισπράττεται το 3ευρώ από τα γραφεία κίνησης.

Ο κ. Λοβέρδος απέφυγε κατά τη διάρκεια της συνάντησης να απαντήσει στο ερώτημα, πράγμα που μπορεί να ερμηνευθεί και ως έμμεση αποδοχή.

Άποψή μας είναι ότι εάν επιβεβαιωθεί πως συμβαίνει κάτι τέτοιο θα συνιστά σκάνδαλο, μιάς και εγκαθιστά μηχανισμό έμμισθων χαφιέδων τύπου Στάζι στα Νοσοκομεία.

Σε αντίθετη περίπτωση οφείλει το υπουργείο Υγείας να προβεί σε δήλωση άρνησης τέτοιας ανάθεσης.

Συναδελφικά

Δημήτρης Βαρνάβας


πηγή wwww.ygeianet,gr

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΟΤΟΤΥΠΙΑΣ ...


...ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ. ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ