Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ : Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ


ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΕΣ 2 ΜΗΝΩΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ :ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΛΠ.
Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΙΜΠΟΙΕΙ ΣΤΟ ΣΤΙΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ "ΦΑΛΑΚΡΑΣ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ".
ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΗΤΑΝ "Φαλάκρες και φαλακρές από μέσα"
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑΣ: Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΙΝΑ :Απόφαση Γενικής Συνέλευσης ΕΙΝΑ 21/1/09



  • επίσχεση εργασίας λόγω μη καταβολής (ή μερικής μόνο καταβολής) των δεδουλευμένων εφημεριών του Νοεμβρίου 2008 και αποχή από τα τακτικά (πασης φύσεως, ιατρεία, χειρουργεία κτλ) από τους ειδικευμένους μέχρι την καταβολή των δεδουλευμένων μας.

  • την κατάρτησης προγραμμάτων με βάσει τα Π.Δ. (48/54ωρο) για τον μήνα Φεβρουάριο 2009 και μέχρι την ψήφιση της Κλαδικής Σύμβασης από τη Βουλή. Θεωρούμε ότι δεν μας καλύπτουν οι όποιες διαβεβαιώσεις ενός Υπουργείου με ιστορική πλέον αναξιοπιστία όπως επίσης δεν μας καλύπτει ο ορισμός της ημερομηνίας συζήτησης της Σύμβασης στη Βουλή. Εάν δεν ψηφιστεί από τη Βουλή η Σύμβαση, θεωρούμε ότι παραμένει σαν μια (ακόμα) υπόσχεση/δέσμευση από τις τόσες πολλές που ακόμα δεν έχει υλοποιήσει το Υπουργείο!

Καλούμε για άλλη μια φορά τις Ενώσεις να λάβουν αντίστοιχες αποφάσεις και να μας ενημερώσουν ωστε να ξέρει η κάθε Ένωση ότι δεν είναι μόνη της.

ΔΙΟΝ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΑΡΑΓΚΑ , ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ "ΠΑΡΑΓΚΑ" ΠΟΥ ΘΑ ...ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ