Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Χωρις . . . λόγια


Σαν να μην πέρασε μια μέρα, μετά απο 153 χρόνια ! ! !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.

Δελτιο Τύπου 2.7.09

Η Ομοσπονδία μας από τις 19/05/09 έκανε αναφορά σε κενά του Συστήματος που επέτρεψαν σε τέσσερις τότε συναδέλφους μας να έρθουν σε επαφή με θετικό κρούσμα στον ιό της γρίπης Η1Ν1 στο Σισμανόγλειο, χωρίς προστατευτικά μέτρα, με αποτέλεσμα να λάβουν προληπτικά χημειοπροφύλαξη.

Σήμερα, και παρά τις τότε δεσμεύσεις του Υπουργείου Υγείας πως θα διερευνήσει τα καταγγελλόμενα και θα παρέμβει άμεσα, διακηρύσσοντας μάλιστα και την κατεπείγουσα πρόσληψη 200 συναδέλφων μας προκειμένου να ενισχυθεί το Σισμανόγλειο, τίποτε απ’ αυτά δεν έγινε.

Αντίθετα, η διαπίστωση θετικού κρούσματος στο Νοσηλευτικό Προσωπικό του Σισμανογλείου, το κλείσιμο της εφημερίας και ο κατ οίκον περιορισμός συναδέλφων μας, αποτελούν δυσάρεστη επιβεβαίωση των φόβων που τότε εκφράζαμε.

Εκ του αποτελέσματος διαπιστώνεται πως για την εξέλιξη αυτή υπάρχει ευθύνη, πρωτίστως Πολιτική. Αναμένουμε, τουλάχιστον, την ανάληψή της από την Ηγεσία του ΥΥΚΑ, και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μας που αυτές τις ώρες αγωνιούν.

Γραφείο Τύπου ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.

1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 ...

... η Ελλάδα σβήνει το τσιγάρο"
Αυτά τα ωραία γράφει η γιγαντοαφίσσα στο Αττικο νοσοκομείο αναφερόμενη στη "αντικαπνιστική" εκστρατεία του υπουργού μας που τη χρεώθηκε προσωπικά.
Η Ελληνες ασθενείς αργοσβήνουν στα δημόσια νοσοκομεία από την έλλειψη προσωπικού , υλικών και στριμωγμένοι στις ουρές και κάτω από τη πίεση των γιατρών με τις offshore εταιρείες αυτα δεν αναφέρονται στι γιγαντοαφίσσες του υπουργού μας που αλωνίζει τα κανάλια προβάλλοντας την αντικαπνιστκή εκστρατεία. (Η ναυαρχίδα θα επανέλθει στην αντικαπνιστική εκστρατεία)