Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ :Η διευθύντρια του Π.Ο.Υ. δεν έχει εμβολιαστεί ενάντια στον ιό Η1Ν1






Η διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Μάργκαρετ Τσαν, παραδέχθηκε την Τρίτη ότι δεν έχει ακόμα εμβολιαστεί ενάντια στον ιό Η1Ν1.

«Έχω ζητήσει από την ιατρική υπηρεσία μου να με ενημερώσει που μπορώ να εμβολιαστώ», απάντησε η Μάργκαρετ Τσαν, ερωτηθείσα από δημοσιογράφους εάν έχει εμβολιαστεί, προσθέτοντας ότι βεβαίως θα κάνει το εμβόλιο.

Η Μάργκαρετ Τσαν επεσήμανε ακόμη ότι πολλά μέλη του προσωπικού της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας έχουν εμβολιαστεί σε κέντρα στην Ελβετία.

Πολλές δυτικές χώρες έχουν κάνει εκστρατείες για να πείσουν τον πληθυσμό να εμβολιαστεί, αλλά ο αριθμός των ενδιαφερομένων εξακολουθεί να είναι μικρός, με συνέπεια να υπάρχει μεγάλο απόθεμα εμβολίων.

Ήδη η Γερμανία εκδήλωσε το ενδιαφέρον να μεταπωλήσει τα πλεονάσματα εμβολίων για τη νέα γρίπη, ενώ η Ελβετία αποφάσισε να δωρίσει τα μισά αποθέματά της σε αναπτυσσόμενες χώρες.

90% εκπτώσεις στις θέσεις για το ΑΤΤΙΚΟΝ



11 ΠΕ νοσηλευτικής
2 ΤΕ μαιευτικής
16 ΤΕ νοσηλευτικής
16 ΔΕ νοσηλευτικής
1 ΔΕ βοηθών ιατρικών βιολογικών εργαστηρίων
1 ΔΕ βοηθών ακτινολογικών εργαστηρίων
Σύνολο: 47 θέσεις
Καμία θέση για Διοικητικό προσωπικό, καμία θέση για τραυματιοφορείς.
Αν η προκήρυξη των 47 από τις 470 κενές οργανικές θέσεις, δηλαδή το 10% μόνο των απαραίτητων θέσεων, θεωρεί η διοίκηση του Νοσοκομείου ότι είναι επιτυχία και η κυβέρνηση ότι έτσι τηρήθηκαν οι προεκλογικές υποσχέσεις, πρέπει να τους ενημερώσουμε οτι αυτά είναι πράσινα κουτόχορτα για τους παλιούς και τους νέους πρασινίζοντες φίλους τους.
Υ.Γ. Την επόμενη φορά που θα θέλετε να κάνετε φιέστα μην έλθετε στο "ΑΤΤΙΚΟΝ" γιατί θα σας φιλοξενήσουμε όπως σας πρέπει

Η προκήρυξη εδώ