Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Κινητοποιήσεις των εργαζομένων υπο ακτινοβολία


1.Στάση Εργασίας Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 10.00 και συγκέντρωση στις 11.00 έξω από το υπουργείο υγείας .Το πρωί από τις 8-10 ενημέρωση των υπόλοιπων εργαζομένων στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας

2.Την Πέμπτη  9 Ιούνη  στις 10 πμ νέα Σταση Εργασίας και στις 11.00 πμ νέα συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας.Νωρίτερα την ίδια μέρα  στις 08.00 πμ   συνελεύσεις στους χώρους δουλειάς, ενημέρωση των εργαζομένων όλων των τμημάτων και των κλινικών , καθώς και των ασθενών και των συνοδών τους 

3. 24ωρη πανελλαδική  απεργία την Παρασκευή 10 Ιουνίου και στις 11.00 το πρωί εκ νέου συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας.

"Πουλάτε τα νησιά, πουλάτε το λιμάνι. πουλήστε και την μάνα σας να φύγετε ρουφιάνοι"


Είναι καταπληκτικό αυτό που γίνεται σε όλη την Ελλάδα με τα κομματικά και κυβερνητικά στελέχη να μην τολμούν να εμφανιστούν πουθενά δημόσια χωρίς να κινδυνεύουν να γίνουν στόχος προπηλακισμούς και αποδοκιμασιών.

Το μαιηλ που παραθέτουμε όπως και το βιντεάκι μας το έστειλε αναγνώστης του μπλοκ μας και αφορά την «περιποίηση» που είχε άλλο ένα στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος: «Ο γραμματέας της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Πανταζής είχε προγραμματίσει να είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του οργάνωνε το τοπικό ΠΑΣΟΚ Βόλου στο κινηματοθέατρο "Αχίλλειον". Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο ή καλύτερα τους οργισμένους κατοίκους του Βόλου απ΄ το ξεπούλημα της χώρας μας και του λαού της από την κυβέρνηση Παπανδρέου. Με το που έγινε γνωστό ότι υπάρχει αυτή η συγκέντρωση ομόφωνη ήταν η απόφαση μας όσων συμμετείχαμε στις καθημερινές ανοιχτές συνελεύσεις μας να την ματαιώσουμε. Δεν χρειάστηκε και ιδιαίτερη προσπάθεια. Όταν φτάσαμε συγκροτημένοι σε πορεία έξω απ’ το "Αχίλλειο", γύρω στα 250 άτομα, με παλμό και με συνθήματα όπως ακούγονται στο βίντεο που στέλνω αναγκάσαμε της 2-3 δεκάδες συγκεντρωμένους Πασοκτζήδες να εξαφανιστούν σαν βρεγμένες γάτες. Τους το είπαμε και προσωπικά. Εμείς διαλύουμε μόνο τις συγκεντρώσεις τους. Εσείς μας διαλύσατε τις ζωές μας και είναι θράσος να μας προκαλείται με δημόσιες εμφανίσεις σας».

 
ΠΗΓΗ: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ