Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ

Η "Ναυαρχίδα" είναι ένα blog υγειονομικών του Αττικού νοσοκομείου. Αρχίσαμε με αφορμή τα συνδικαλιστικά του νοσοκομείου. Είναι και θα παραμείνει ένα φόρουμ ελεύθερης έκφρασης και δεν θα μένει έξω από τα γεγονότα που δεν είναι καθαρά υγειονομικά , άλλωστε τα θέματα της υγείας είναι κατ' εξοχήν πολιτικά θέματα. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε όλοι αλλά να μποραύμε να συζητάμε και να γράφουμε εύθερα τις απόψεις μας. Τι δεν έχει θέση στη ναυαρχίδα; Φασιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις καθώς και υβριστικές. Μέχρι τώρα μόνο ένα σχόλιο έχει "κοπεί" γιατι αανφερόταν σε συγκεκριμμένο πρόσωπο και χωρίς τα απαρίτητα στοιχεία.

Από το blog " Το ημερολόγιο ενός πατέρα" λάβαμε ενα κείμενο επίσης

Δαιβάστε το εδώ

Η ΜΑΡΩ ΣΙΔΕΡΗ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ

Διαβάστε εδώ

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ MEGA ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Αντίλογος

Φίλε αγανακτισμένε δεν μπορώ να κατανοήσω αυτή τη στιγμή την διαφορά σου με αυτούς που κατηγορείς. Σήμερα που η οργή έχει ξεχειλίσει και εκφράζεται ακόμη και με μορφές που σίγουρα κάποιους από μας δεν μας βρίσκουν σύμφωνους, η στοχοθεσία και η συλλογικότητα είναι σημαντικότερο πολιτικό ζήτημα από το στείρο ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών όταν γίνεται όπλο , που και εσύ προσφέρεις, στα χέρια της αντίδρασης.
Κανένας δεν ένοιωσε χαρούμενος με την άστοχη και άκαιρη δήλωση της κ. Παπαρήγα και προ παντός οι γνήσιοι αγωνιστές . Η εμπειρία στο «ΑΤΤΙΚΟΝ» έχει δείξει ότι η συσπείρωση και η ακηδεμόνευτη συνδικαλιστική έκφραση βρήκε σύμφωνη την πλειοψηφία των εργαζομένων , ενώ καθόλου δεν τους άγγιξε ο στείρος λόγος των επίσημων κομματικών εκπρόσωπων που πολλές φορές καταδικάστηκε. Οι ίδιοι εργαζόμενοι, αν και ψηφοφόροι διαφορετικών κομμάτων, συστρατεύθηκαν στην διεκδίκηση δίκαιων αιτημάτων.
Τα οξυμένα προβλήματα του χώρου παραμένουν άλυτα , ενώ σε αυτά προστίθενται και τα γενικότερα που αφορούν όλο τον Ελληνικό λαό . Η συσπείρωση της βάσης αυτή την στιγμή πρέπει να είναι το κύριο πολιτικό ζήτημα όλων μας, που όπως έχει αποδείξει η ζωή, οι διεκδικήσεις ενώνουν και όχι οι δηλώσεις «κορυφών»
Είμαστε η βάση που μπορεί να σκέπτεται, να εκφράζεται, να διεκδικεί, να ονειρεύεται ένα καλλίτερο μέλλον χωρίς την έγκριση ή την ανάγκη κανενός αυτόκλητου κομματικού φωστήρα.


Πόντιος Πιλάτος.

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΛΟΦΙΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ


Ανάρτησα ένα σχόλιο στον λόγο του κ.Λαζοπουλου, την δικη μου προσωπικη θεση στα λογια του. στέλνω δυο φωτογραφιες από την πορεία διαμαρτυριας που εκδηλωνεται τωρα στο κεντρο των Αθηνών για να υποστηριξω την διαφορα στην ποιοτητα των αντιδρασεων.

Στην μια φωτο η ασφαλτος βαφεται με κοκκινο χρωμα(αιμα-εικαστικη παρεμβαση).ρωτησα και με διαβεβαιωσαν ότι το χρωμα είναι ακρυλικο,αρα αφαιρειται ευκολα.το μυνημα εχει περασει…

Στην δευτερη φωτο καδος ανακυκλωσης χαρτιου τυλιγεται στις φλογες. ποιο είναι το μυνημα??…

Αναγνωρίζετε την διαφορά στην ποιότητα?

Εκτος κιαν η ποιοτητα δεν εχει πλέον αξία.