Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗ GLAXO SMITH KLINE ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ

Δρ. Ανδρέας Μελιδώνης, Παθολόγος - Διαβητολόγος Π.Γ.Ν.Π. "Τζάννειο" from iatro on Vimeo.

Ιδού ο κος Ανδρέας Μελιδώνης που φιγουράρει στη πολυκεντρική μελετη για το Avandia , μιλάει σε εμπορικού χαρακτήρα σελιδα στο ιντερνετ για τον προδιαβήτη απευθυνόμενος σε ασθενείς.

Ο κος Ανδρέας Μελιδώνης (παλαιός soft συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ) είναι τώρα διευθυντής του ΕΣΥ .

Η ναυαρχίδα έχει μερικά ερωτήματα γι' αυτόν , μάλλον θα πρεπειγράψει σε λίγες μέρες στο πόθεν 'εσχες του :

Πόσα πήρε από τη Glaxo Smith Kline που αθώωσε το Avandia;

Πότε τα πηρε ;

Που κατατέθηκαν τα χρήματα;

Αν γνωριζαν οι ασθενείς του οτι συμμετείχαν σε μελέτη για δυνητικά επικίνδυνο για καρδιακές επιπλοκές (προφανώς θα έχει τις συγκαταθεσεις των ασθενών που έλαβαν μέρος στη μελέτη)

Πως διατέθηκαν τα χρήματα ;

Αν το νοσοκομείο και τα ταμεία πλήρωσαν για τους ασθενείς που έπαιρναν Avandia ;

Αν επεξεργαστηκε αυτός ο ίδιος τα δεδομένα ή τα επεξεργαστηκε η Glaχo Smith Kline ;

Αν μετείχε ποτέ σε "δορυφορικά" συμπόσια για το Avandia αν ποτέ ήταν ομιλιτής σε συνέδρια που διοργάνωσε η GLaxo Smith Kline ή είχε συνδράμει οικονομικά ;

Αν ήταν η εξαίρεση και αυτός δεν πηρε τίποτα ως ανιδιοτελής υποστηρικτής του φαρμάκου! (παρ' όλο που η "μελέτη" χρηματοδοτήθηκε απο την εταιρεία)

Μάλλον γιατί να απαντησει ο ίδιος σε μας ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος πρέπει να τον ρωτήσει.

Τέλος πάντων αν θέλει να απαντήσει και στη Ναυαρχίδα πάντα είμαστε ανοιχτοί να δημοσιευσουμε κάθε απάντηση.

Μια φορά εδώ υπάρχουν "υπόνοιες" για τον κ Ανδρέα Λοβέρδο , ελπίζουμε ότι η ΟΕΝΓΕ θα το θέσει στην επόμενη συνάντηση με τον υπουργό !

Ελα Ανδρέα (Μελιδώνη) πες μας !

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ Κου ΗΛΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ



Φήμες λένε ότι οι Πανεπιστημιακοί του Αττικού έχουν στραφεί εναντίον του διοικητή του Αττικού κ. Ηλία Λαμπίρη με πρωταγωνιστή το γνωστό και μη εξαιρετέο μέλος του ΔΣ του ΔΕΠ κ. Ευστάθιο Ευσταθόπουλο ακτινοφυσικό με πρόσχημα τις τελευταίες δηλώσεις του διοικητή που «χαρακτήριζε» το Αττικό ως «το προβληματικότερο νοσοκομείο» (ψέματα είναι;)
Η πραγματική αιτία είναι η αποφασιστική στάση του κ. Ηλία Λαμπίρη να μη δίνει άδειες για ιδιωτικά ιατρεία εκτός Αττικού στους Πανεπιστημιακούς και η προσπάθεια του να κλείσει σειρά από «παραμάγαζα» που έχουν στηθεί στο Αττικό όπου εργάζονται και «συλλέγουν» πελάτες άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το Αττικό Νοσοκομείο.
Η ναυαρχίδα στηρίζει τις συγκεκριμένες ενέργειες του διοικητή και θα αποκαλύψει κι άλλα «παραμάγαζα» που δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψη του !
Δεν είναι τυχαίο ότι συνεχώς διακινούνται φήμες ότι …παραιτήθηκε ο διοικητής , ότι …αρρώστησε και περιμένουν εναγωνίως ένα διοικητή τύπου … «Ράπτη» για να διατηρηθούν τα φέουδα !

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ;


Σε κλινική του Αττικού νοσοκομείου επιμελήτρια Β’ να βρίσκεται σε άδεια λοχείας και τα εργαστήρια τα οποία «ήλεγχε» η ανωτέρω αναφερόμενη επιμελήτρια Β’ να έχουν ουσιαστικά κλείσει και το «εξειδικευμένο» ιατρείο που πραγματοποιούσε να γίνεται από απόφοιτο της ιατρικής (χωρίς ειδικότητα) που περιφέρεται ως «βοηθός» της εν λόγω , γνωστή ως ...Βούλα.
Είναι δυνατόν να μην υπάρχει άλλος ειδικευμένος γιατρός με τις «γνώσεις της λεχωίδος σε μια κλινική που βρίθει ειδικών όλων των βαθμίδων;
Είναι τυχαίο ότι εξαφανίστηκαν μηχανήματα (1 έφυγε για …service ) και τα άλλα αγνοούνται η βαφτίστηκαν «VIP» και δεν τοποθετούνται σε κοινούς θνητούς;
Τυχαίο δεν το νομίζω !
Κε Ηλία Λαμπίρη ξέρουμε ότι κάθε μέρα κάτι σας ξεφυτρώνει αλλά σπάστε τα φέουδα επί τέλους !