Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ



Στο Αττικό Νοσοκομείο λειτουργεί κυλικείο που έχει μισθωθεί με απόφαση του προηγούμενου Δ.Σ. Είναι γνωστό σε όλους τους χρήστες ασθενείς , συνοδούς και προσωπικό ότι το κυλικείο είναι ακριβό (1,5 Ευρώ το φραπέ) και ότι οι αυξήσεις δόθηκαν με τη μέθοδο …«αεροδρομίων και πλοίων» δηλαδή οι καφέδες και έγιναν …μικροί και …μεγάλοι και ξαφνικά ο «μικρός» …εξαφανίσθηκε και έμεινε ο … «μεγάλος» 30 λεπτά ακριβότερος (για τιμή ...προσωπικού μιλάμε). Να σημειώσουμε ότι στο Αττικό λόγω ..καδμίου καταργήθηκαν πριν από χρόνια οι ψύκτες και δεν αντικαταστάθηκαν και δεν υπάρχει πουθενά κρύο νερό πόσιμο για προσωπικό και ασθενείς προς …τέρψη του κυλικείου γιατί το "σήμα κατατατεθέν" στο Αττικό είναι ο ...καθένας μ'ενα εμφιαλώμένο μπουκάλι νερό στο χέρι. (όσοι ψύκτες υπάρχουν λειτουργούν με …ρεφενέ λεφτά των εργαζομένων!)
Μέχρι εδώ έχουμε συνηθισμένα πράγματα κερδοσκόπου που είναι καθημερινό φαινόμενο στη ελληνική «ελεύθερη» αγορά , αλλά εδώ το θράσος και η φαντασία ξεπερνάει τα όρια.
Ο μισθωτής του κυλικείου καθυστερεί να πληρώσει στο νοσοκομείο το μίσθωμα με τη δικαιολογία ότι έπεσε η δουλειά του λόγω της επίσχεσης των γιατρών!!!
Το ζήτημα έφτασε στο Δ.Σ. όπου απεκαλύφθη ότι υπάρχει … «επιτροπή κυλικείου» ή οποία δεν έχει ποτέ ενεργοποιηθεί ! Αποφασίστηκε να …ενεργοποιηθεί.
Προς υποστήριξη του κυλικειάρχη ( που κινδυνεύει να γίνει εξωστέος) ,άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά (γνωστή για τα διαγγέλματα και το μένος της κατά των όλων κινητοποιήσεων της ) διευθύντρια-καθηγήτρια λέγοντας ότι κάνει «ωραίες σαλάτες ενώ με τον προηγούμενο παθαίναμε δυσεντερίες» ξεχνώντας ό τι ο «προηγούμενος» με τις «δυσεντερίες» είναι ο ίδιος με τον σημερινό αλλά απλά δεν τιμωρήθηκε!!!
Το πράγμα θα ήταν κωμικό αν δεν ήταν αληθινό!
Ένας μικρός «Μίχαλος» γεννήθηκε στο Αττικό νοσοκομείο!
Να μας ζήσει το νεογέννητο και «εις άλλα με υγεία» !
Και δυστυχώς δεν είναι το χειρότερο ο ισχυρισμός του ...κυλικειάρχη αλλά ...(σας αφήνουμε σε αγωνία !)
....συνεχίζεται !