Σάββατο 9 Απριλίου 2011

…Η ΤΕΧΝΗ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !!!


“Τα ονειρα” του Ακιρα Κουροσάβα

Συγκλονιστικό και απόλυτα επίκαιρο……….





ΠΗΓΗ:  Το μεγαλύτερο blog της πόλης

Τί πίνουν και δεν μας δίνουν;.

'Αλλο Ε.Σ.Υ. άλλο Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Η απελπισία του καθηγητή πριν την εφημερία

Καθηητής 1  "Αλλάζει το προφίλ των ασθενών μας"
Καθηητής 2  "Πώς θα νοσηλευθούν οι ασθενείς ΜΟΥ σε τέτοιες συνθήκες, δίπλα σε ...όλους αυτούς;"

απο την ταινία "απ' τα κόκκαλα βγαλμένη"

Η απελπισία του συντονιστή πρίν την εφημερία




Τριτοκοσμικές συνθήκες νοσηλείας στη Ναυαρχίδα του ΕΣΥ

απο την ταινία «απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη» 
 Σε άθλιες συνθήκες, στους διαδρόμους των παθολογικών κλινικών σε ράντζα που τα βάφτισαν επικουρικές κλίνες (sic)  νοσηλεύονται πάνω απο 50 ασθενείς στο "Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν".
Χωρίς στοιχειώδη ξενοδοχειακή εξυπηρέτηση( τουαλέττα, μπάνιο,καρέκλα, φως κ.λ.π.)  χωρίς οξυγόνο, αναρρόφηση, χωρίς υλικά και φάρμακα, με ελάχιστους νοσηλευτές να νοσηλεύουν 50% περισσότερους ασθενείς, να πρέπει να μεταφέρουν σε δωμάτιο τον ασθενή που έκανε έμφραγμα στον διάδρομο, αφού πρώτα διαπληκτιστούν με τον "ξεσπιτωμένο" ασθενή και τους συγγενείς του, για να του χορηγήσουν οξυγόνο και να έχει κοντά του μία πρίζα να μπεί το μόνιτορ παρακολούθησης που θα βρεθεί (μάλλον απίθανο!) αφού πρώτα αναζητηθεί σε όλα σχεδόν τα τμήματα και αφού αποφασίσει να επιτρέψει να χρησιμοποιηθεί η "Μεγάλη Ελισάβετ" της αναισθησίας. (ήταν στραβό το κλήμα το' φαγε κι ο γάϊδαρος).





ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!
Πρωτοφανές και εξαιρετικά ανησυχητικό περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης 7 Απρίλη κατά τη διάρκεια ανοίγματος των διοδίων του Μώλου Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με τοπικά blogs, όταν ο βουλευτής Τρικάλων Χρήστος Μαγκούφης έφτασε στα διόδια, σημειώθηκε επεισόδιο με μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» αφού πρώτα έστειλε μια γυναίκα που συμμετείχε στην κινητοποίηση στο νοσοκομείο Λαμίας!
Όλα ξεκίνησαν, όταν ο βουλευτής, φτάνοντας στην μπάρα επέμεινε, να πληρώσει. Όσοι και όσες συμμετείχαν στην κινητοποίηση του έλεγαν πως μπορεί ναπεράσει ελεύθερα, χωρίς να γνωρίζουν την ταυτότητά και την ιδιότητά του.
Οι αντεγκλήσεις εξελίχθηκαν σε λογομαχία, και ο βουλευτής αντέδρασε, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο όπου γράπωσε μια γυναίκα από το λαιμό ταρακουνώντας την με αποτέλεσμα να τη στείλει στο νοσοκομείο, σύμφωνα με καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων.
Η αντίδραση του βουλευτή, παραλίγο να πυροδοτήσει εκτεταμένο επεισόδιο, και έτσι αναγκάστηκε να καταφύγει στα κουβούκλια των διοδίων.
Επιτόπου στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη με άντρες της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ (!), με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή (!!) Φθιώτιδας Νίκο Δουβλέκα! Τότε τα μέλη του κινήματος έμαθαν την ταυτότητα του βουλευτή καθώς και το γεγονός πως ήταν εισηγητής της απαράδεκτης τροπολογίας Ρέππα, που καθιστά την μη πληρωμή διοδίων τροχαία παράβαση που επιφέρει πρόστιμο € 200!!!
Μετά από μια ώρα ο Χ. Μαγκούφης βγήκε μαζί με το ζευγάρι που τον συνόδευε από το κουβούκλιο κάνοντας δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, υποστηρίζοντας πως η γυναίκα δήθεν έπαιζε θέατρο...
Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως όταν κυβερνητικοί βουλευτές φτάνουν στο σημείο να τραμπουκίζουν πολίτες, και δη γυναίκες, έχουν χάσει κάθε αίσθηση του ρόλου τους θυμίζοντας άλλες εποχές όπου οι πολιτικοί «άρχοντες» αντιλαμβάνονταν το λαό ως κάτι ελαφρώς ανώτερο απόαπλούς κολίγους...