Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΑΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΑΝ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
ΦΗΜΕΣ ΑΝΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ! ΑΛΛΕΣ ΦΗΜΕΣ , ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ , ΣΕ ΕΝΑ ΘΟΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΘΕΑΘΗ ΝΑ ΠΑΝΗΓΙΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΤΙΣΑ. Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ...ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ. ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Ξεκινά η έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού

Υπό έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τίθεται η Ελλάδα μετά την προσφυγή της ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π. τον προηγούμενο Μάρτιο, αναφορικά με την παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας, τα οφειλόμενα ρεπό και τις ελλείψεις Νοσηλευτικού Προσωπικού. Όπως και τότε είχαμε επισημάνει, η Ομοσπονδία μας δε φέρει ευθύνη για την τροπή που θα λάβει η υπόθεση, με το διεθνή διασυρμό της χώρας και την παραπομπή της στο Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Την ευθύνη, φέρουν αποκλειστικά και μόνο οι πολιτικές Ηγεσίες των προηγούμενων ετών, που με πράξεις ή παραλήψεις τους, οδήγησαν στο σημείο αυτό. Εμείς απ’ την πλευρά μας, μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα τιμήσουμε για άλλη μια φορά το συνδικαλιστικό μας ρόλο, εξαντλώντας όλα τα ένδικα μέσα, προκειμένου να δικαιωθεί το σύνολο του Νοσηλευτικού Προσωπικού που σήμερα υφίσταται αυτή τη βάναυση μεταχείριση από την Ελληνική Πολιτεία.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Γενική Γραμματεία

Βρυξέλλες, 28/09/2009

SG(2009)/871

Κύριε/Κυρία,

Έλαβα την επιστολή σας της 23/03/2009, σχετικά με τον πελάτη σας ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π. (PASONOP, Hellenic Confederation of Nursing Unions) και σας πληροφορώ ότι καταχωρήθηκε ως καταγγελία με τον αριθμό πρωτοκόλλου 2009/4576, SG(2009) Α/4140 (στοιχεία που πρέπει να αναφέρονται σε κάθε μεταγενέστερη αλληλογραφία)