Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ


«Συγχαρητήρια. Τραβήξατε την προσοχή μας και τώρα είστε ο στόχος στον πόλεμο μας ενάντια στο σάπιο σύστημα σας. Είμαστε οι Ανώνυμοι. Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. Να μας αναμένετε» καταλήγει η διεθνής ομάδα των χάκερ.


Η διεθνής ομάδα χάκερς «Ανώνυμοι» στέλνει το μήνυμα της και στοχεύει τους πολιτικούς, τα ΜΜΕ, την αστυνομία και τους τραπεζικούς υπαλλήλους στην Ελλάδα.

Με δύο βίντεο που αναρτήθηκαν στο YouTube οι «Ανώνυμοι» παρουσιάζουν φωτογραφίες από τα επεισόδια στη διάρκεια της τελευταίας 48ωρης απεργίας στην Ελλάδα.

Το πρώτο μήνυμα στα αγγλικά αναφέρει: «πολιτικοί, ΜΜΕ, αστυνομία και Τραπεζικοί της Ελλάδας. Το μήνυμα αυτό είναι για όλους σας. Σας παρακολουθούμε να γκρεμίζετε το τελευταίο ίχνος δημοκρατίας στη χώρα σας. Σας παρακολουθούμε να υπογράφετε εξωφρενικά συμφωνητικά με το ΔΝΤ και να ξεπουλάτε τις ψυχές του λαού σας για να ικανοποιείτε τους φίλους σας, χρησιμοποιώντας παρακρατικές ομάδες σαν προβοκάτορες, σε ειρηνικές διαδηλώσεις. Σας παρακολουθούμε να επιτίθεστε σε διαδηλωτές με δακρυγόνα, πέτρες και βία τραυματίζοντας τουλάχιστον 500, μέσα σε αυτούς, συνταξιούχοι και γυναίκες. Επί αιώνες η χώρα σας ήταν το περήφανο λίκνο της δημοκρατίας και του πολιτισμού αλλά τώρα μετατρέψατε τη χώρα σας σε παιχνιδότοπο για τους κερδοσκόπους για να πειραματιστούν με το οικονομικό τους Ράιχ».





 

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com