Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Τι κάνουμε τώρα ; Καμιά ΕΔΕ, καμιά μηνυσούλα;

κ.κ. Λοβέρδο – Μουσιώνη – Ζώτο, τι κάνουμε τώρα ; Καμιά ΕΔΕ, καμιά μηνυσούλα από ημέτερο «συγγενή», καμιά σύλληψη γιατρού, τίποτα επιδρομές τη νύχτα για να «βρεθούν» σύριγγες πίσω από πόρτες;
Αχ Θανάση Βέγγο που έφυγες σήμερα, ΑΡΙΣΤΕΡΕ και ΗΘΟΠΟΙΕ με όλη τη σημασία των λέξεων, μάστορα της χαρμολύπης, γύρνα πίσω για μια στιγμή να τους εξηγήσεις ότι αστείο δεν είναι το αντίθετο του σοβαρού, αλλά του γελοίου
ΑΡΣΙ

Κάτω τα χέρια


Και μή χειρότερα! - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΣΙ


3 Μαΐου 2011

Χθες, η γιατρός συντονίστρια εφημερίας του Αττικόν σύρθηκε δέσμια στο στυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου, ως υπεύθυνη για την (αναγκαστική λόγω ελλείψεως κλινών) νοσηλεία ασθενούς σε ράντζο.... Πριν από λίγες ημέρες ο συντονιστής διευθυντής της ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας διασύρθηκε και ήδη αντιμετωπίζει ΕΔΕ επειδή είπε την αλήθεια για τις ελλείψεις υλικών στο τμήμα του.
Μικρές ιστορίες καθημερινής τρέλας που δείχνουν το μέλλον: οι ελάχιστοι γιατροί και υγειονομικοί που θα έχουν απομείνει στα ελάχιστα δημόσια νοσοκομεία που θα έχουν απομείνει θα έχουν και την αποκλειστική ευθύνη για όλα τα τραγικά κενά του συστήματος και θα χρησιμοποιούνται ως αποδιοπομπαίοι τράγοι από την πολιτική εξουσία!
Είναι περιττό να ζητάμε από την κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να επιδείξει αιδώ για τα χάλια στα οποία έχουν οδηγήσει τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Είναι όμως η ώρα να καταγγείλουμε σε όλους τους τόνους ότι ο κ. Λοβέρδος, τα αφεντικά του (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ) και η παρέα του («σοφοί», λογιστές-αναμορφωτές, μαυραγορίτες και παράσιτοι της εξουσίας) έχουν και προσωπικές ευθύνες και θα καταγγέλλονται και προσωπικά για οτιδήποτε ήθελε προκύψει λόγω της εγκληματικής διάλυσης του ΕΣΥ που μεθοδεύουν!

Διοικητική ξεφτίλα

Καμαρώστε υπο-παρα-διοικητή νοσοκομείου, ενώ γνωρίζει οτι είναι υπεύθυνος για την διαχείριση των κλινών ,απευθυνόμενος, στη συντονίστρια εφημερίας, οταν του ζήτησε να την προστατεύσει απο την σύλληψη της, για το οτι το νοσοκομείο δεν έχει διαθέσιμα κρεβάτια.

Συντονίστρια: Δεν μπορεί το νοσοκομείο να με προστατεύσει;
Υπο...:           Οχι. Αναγκαστικά θα συλληφθείς!!!.
Συντονίστρια: Τι προτίθεται να κάνει η Διοίκηση του νοσοκομείου;
Υπο...:            Να σου ευχηθεί Καλή Τύχη !!!
Για τέτοια διοικητική ξεφτίλα και παγκόσμια πρωτοτυπία στη διαχείριση κρίσης
Και να σκεφτείτε οτι αυτός ο απαράδεκτος  ήταν  ΠΑΣΟΚος συνδικαλιστής.
Να τον χαίρεστε εσείς που τον έχετε ακόμη εκεί.