Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

MADE IN GREECE NO 2 (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)



Τα νεα απο την μονη αφρικανική χώρα με τους λευκούς κατοίκους:
Τελικά με συντονισμένες κινήσεις
λαού και στρατού οι μη "ασθενείς" ιατροί της φυλής αποκέστησαν τη "τάξη" κα το γραφείο "κατελήφθη" και εξεδιώχθη ο "ασθενής" χειρουργός. Ο αγώνας συνεχίζεται όμως με μικροαντάρτικο (εξαφανίζονται οι νέες ταμπέλες). Οι νέοι κάτοικοι του γραφείου γέμισαν το γραφείο με ομοιόματα αυτιών (προφανώς είναι τοπικό έθιμο της φυλής που διώχνει το κακό) αλλά από τότε έχει προκύψει ένα πολύ βασικό ερώτημα στη φυλή που βασανίζει όλους τους κατοίκους: Και οι τοίχοι έχουν αυτιά ; Τ' αυτιά έχουν τοίχους ή και τα δύο συμβαίνουν;
Δεδομένου ότι στην Αφρικανική ¨Ενωση που ανήκει η φυλή έχουν Αφροεκλογές τη Κυριακή η σωστή απάντηση σ' αυτό το ερώτημα θα είναι καθοριστική για το νικητή.
Στο μεταξύ η "σοσιαλιστική παράταξη" του σωματείου εργαζομένων της φυλής παραιτήθηκε ! Η απογοήτευση των ιθαγενών είναι πολύ μεγάλη και απειλούναι ομαδικές αυτοκτονίες γιατί μείνανε ..."ακέφαλοι" αν και κυνηγοί κεφαλών πάντα αγαπούσαν την ηγέτιδα του σωματείου τους.
Ευτυχώς εμείς ζούμε σε μια Ευρωπαϊκή χώρα και έχουμε μικροπροβλήματα όπως οικονομική κρίση , φτώχεια , ανεργία , βατοπεδινους , Siemens , παραγραφές κλπ κλπ , Υπάρχει δηλαδή σταθερότητα όπως πχ όλοι ξέρουμε ποιός θα παρει το πρωτάθλημα και το κύπελλο στο ποδόσφαιρο το ερώτημα είναι ο δεύτερος !