Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ … ΤΟ «ΤΕΜΕΝΟΣ» ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ





Σήμερα Χριστούγεννα του 2010 αν Χριστός είχε γεννηθεί στο Αττικό Νοσοκομείο:
. Η Παναγία θα συζητούσε στο
www. mummyland.com (κλικ)για τη τιμή του τοκετού.
. Θα είχε εμβολιασθεί με το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων στη διάρκεια της κύησης
. Αν ζητούσε τα δικαιώματα της λοχείας δεν θα της δινόταν «ληξιαρχική» πράξη γέννησης για να βεβαιώσει το αυτονόητο ότι είναι η …Παναγία και θα έπρεπε να δουλέψει 2 μήνες χωρίς μισθό.
. Ο Ιωσήφ θα ήταν τιμωρημένος και θα εφημέρευε τα Χριστούγεννα και θα χρειαζόταν …γονική άδεια για να μεγαλώσει τα παιδιά του
. Οι μάγοι με τα δώρα δεν θα έρχονταν ποτέ γιατί τα δώρα κόπηκαν από το ΔΝΤ.
. Το νεογέννητο (Χριστός) θα ήταν στη λίστα των υποψήφιων τρομοκρατών (κατά το Βήμα της Κυριακής το προφίλ του σύγχρονου τρομοκράτη είναι «ιδεολόγος από καλή οικογένεια»)
. Δεν θα γινόταν ποτέ «Πανεπιστημιακός» γιατί θα έπρεπε να κάνει θαύματα και να θεραπεύει τους ασθενείς …ιδιωτικά με αποδείξεις ΕΛΚΕ(συνήθως χωρίς) στο ιδιωτικό του ιατρείο (με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν κατάλληλοι χώροι για …Θεραπευτικά θαύματα εντός του Αττικού).
. Θα έβαζε …γύψο στους …χωλαίνοντες γιατί πάσα άλλη μέθοδος κοστίζει και δεν εγκρίνεται από το ΔΝΤ.
. Θα περνούσε πειθαρχικό – ΕΔΕ κλπ γιατί η συμπεριφορά του δεν «συνάδει» με το γενικό (άγιο) πνεύμα των «θαυματοποιών» Πανεπιστημιακών
. Αν ήθελε να κάνει τα …θεραπευτικά θαύματα του διατριβή δεν θα την έκανε αποδεκτή ο Ηρώδης γιατί ζήτησε ρεπό για να «προσευχηθεί» και ημέρα ανάπαυσης.
. Ο Ηρώδης μπορεί να ήταν ….γυναίκα.
. Ο Ιούδας θα έπαιρνε αντί για 30 αργύρια 31.000.000 Ευρώ θα έδινε το ένα χιλιοστό αυτών στο Αττικό ως δωρεά για το χτίσιμο του …Ιουδάκειου και θα ανακηρυσσόταν Εθνικός Ευεργέτης (Το υπόλοιπο θα το «ξέπλενε» διεθνής λογιστικός οίκος ως χρήματα από ..repos) και μπορεί να διεκδικούσε θέση …υποδιοικητή …Πανεπιστημιακού στο Αττικό.
. Οι μελλοντικοί «σταυρωτές» του θα είχαν εκλεγεί 2 μέρες πριν τη γέννηση του «επίκουροι καθηγητές» για να έχει … κύρος η σταύρωση.
. Οι Απόστολοι θα ήταν με «μπλοκάκι» του ΚΕΕΛΠΝΟ
. Οι Χριστιανοί θα ήταν στις «κατακόμβες του Αττικού και θα τους χρώσταγαν 9000 ρεπό.
. Ο Πόντιος Πιλάτος θα ήταν όπως πάντα …πόντιος και θα προσυπέγραφε όλα τα «λάθη»
. Το μυστικό δείπνο θα διοργάνωνε γνωστή εταιρεία που θα είχε …κυλικείο στο Αττικό με …catering με αυξημένς τιμές.
. Ο Απόστολος Πέτρος θα έγραφε σε blog που θα ονομαζόταν …κιβωτός και θα περίμενε το κατακλυσμό
.

(ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ)

ΥΓ : ΠΑΤΕΡ ΠΙΟ ΣΙΓΑ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΙΡΑΝ , ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΓΑΡΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.