Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Στολίστηκαν οι ξένοι τραπεζίτες, ξυρίστηκαν οι Ελληνες μεσίτες



                                


ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ

Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΣΤΙΣ 3 μ.μ.

“Ακτιβιστική” δράση ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Έκοψαν το ρεύμα στο Υπουργείο Υγείας του Λοβέρδου*!


*Καθόλου τυχαία, απ΄ότι ψιθυρίζεται η επιλογή του συγκεκριμένου Υπουργείου.
Επιπλέον στόχος, πέραν του γεγονότος να χτυπηθεί η Κυβέρνηση, ήταν να χτυπηθεί επίσης ο ένας εκ των δύο βασικών δελφίνων του ΠΑΣΟΚ, που επιθυμούν εναγωνίως να παραλάβουν το πολυπόθητο “δαχτυλίδι διαδοχής” του εν λόγω κόμματος (το οποίο, απ΄ότι επίσης ψιθυρίζεται, οδεύει ταχύτατα προς διάλυση, αν συνεχιστούν τα “μαχαιρώματα”, τα οποία εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς επί του παρόντος στο εσωτερικό του).
Image
Ώρα 07.45: Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ φτάνουν με τα εργαλεία τους στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Στουρνάρη, ανοίγουν τον μετασχηματιστή που δίνει ρεύμα στο υπουργείο Υγείας και… κατεβάζουν τους διακόπτες, κόβοντας την παροχή!
Με αυτόν τον τρόπο η ΓΕΝΟΠ θέλει να διαμαρτυρηθεί για το χαράτσι και την απειλή διακοπής του ρεύματος στους πολίτες τη στιγμή που το κράτος χρωστάει απίστευτα ποσά.
Όπως λένε οι συνδικαλιστές, τα χρέη του υπουργείου είναι 3.800.000€, ενώ συνολικά το κράτος χρωστάει 141 εκατομμύρια€*
(*ΒΜΡ>>οι πολίτες τους ενόχλησαν… ας πληρώσουν πρώτα αυτοί τα χρωστούμενά τους και μετά να επιδιώξουν αντισυνταγματικά χαράτσια από όλους εμάς). Αναλυτικά οι οφειλές του Δημοσίου έχουν ως εξής:

- Υπ. Υποδομών 46,63 εκατ. ευρώ
- Υπ. Εθνικής Άμυνας: ΓΕΝ 1,55 εκατ. ευρώ / ΓΕΣ 9,41 εκατ. ευρώ
- Υπ. Προστασίας Πολίτη 7,10 εκατ. ευρώ
- Υπ. Εσωτερικών σύνολο 14, 50 εκατ. ευρώ
- Υπ. Δικαιοσύνης 4,41 εκατ. ευρώ
- Υπ. Οικονομίας 0,9 εκατ. ευρώ
- Υπ. Πολιτισμού 2,3 εκ. ευρώ
- Υπ. Παιδείας 2,2 εκατ. ευρώ
- Οργανισμοί 7,4 εκατ. ευρώ
- Αττικό Μετρό 6,7 εκατ. ευρώ
- Σεισμόπληκτοι Αττικής 4,7 εκατ. ευρώ
- Επιχειρήσεις Ύδρευσης αποχέτευσης 20,85 εκατ. ευρώ

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, αυτή τη στιγμή 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα ζουν “σαν σκουπίδια” κάτω από το όριο της φτώχειας και σε αυτούς η ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα, ενώ στο Δημόσιο με χρέη 10 ετών δεν κάνει διακοπές.

Γιατί στο υπουργείο Υγείας; Γιατί το ρεύμα κόβεται χωρίς διακρίσεις. Φτωχοί άνθρωποι που έχουν ηλεκτρικές συσκευές υποστήριξης (οξυγόνο κλπ) στο σπίτι κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους λένε οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, καθώς η διοίκηση της ΔΕΗ δεν κάνει διακρίσεις.


Πηγή: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοκρατία ή Βanks

Η χώρα διήρχετο μιαν κρίσιν αναζητούσα διέξοδον εξ ενός πολιτικού αδιεξόδου εις το οποίον είχεν εισέλθει. Από μακρού χρόνου η αδυναμία συνεννοήσεως μεταξύ των υπευθύνων πολιτικών παραγόντων είχεν δημιουργήσει τον έσχατον κίνδυνον να αλωθεί η χώρα από την εκτροπή των εθνικών εκλογών. Αι ημέτεραι δυνάμεις των τραπεζιτών δεν θα μπορούσαν παρά να επέμβουν στην κρίσιμη αυτή στιγμή κατά την οποία ο λαός πιθανόν να έκανε κακό εις τον εαυτό του.


http://antistachef.wordpress.com

Η φασιστική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου του Υπουργείου Σημαντήρη παίρνει διαστάσεις





Η φασιστική γνωμοδότηση του νομικού σύμβουλου του υπουργείου Σημαντήρη παίρνει διαστάσεις. Είναι κάτι που δε μπορεί να περάσει έτσι. Οι μέχρι τώρα οι γνωμοδοτήσεις του, που πάντα ήταν κατά των εργαζομένων και των κινητοποιήσεών τους, βόλευαν το υπουργείο και τις διοικήσεις γι αυτό και παρέμενε και επί Νέας Δημοκρατίας και επί ΠΑΣΟΚ ακλόνητος, αυτή τη φορά όμως πέρασε τα εσκαμμένα, η γνωμοδότησή του προς του Ινστιτούτο του παιδιού είναι τερατώδης και προξενεί αποστροφή και θυμό. Ελπίζουμε ότι ακόμη και ο Λοβέρδος δε θα ανεχτεί αυτού του είδους τους συνεργάτες.
Για όσους δεν την έχουν διαβάσει ΚΛΙΚ ΕΔΩ




Εκπρόσωπος των εργαζομένων




Εδώ τα πράγματα είχαν ξεκαθαρίσει απο το στάδιο των υποψηφιοτήτων!
Εκπρόσωπος: Α. Λαΐου
Αναπληρωματικός: Σ. Στάικος

Σιδεροκέφαλοι, Δυνατά, Ταξικά

Τα...πρόβατα ψήφισαν εκπρόσωπο τον ...λύκο.


   

Εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου γιατρών στο Δ.Σ. του νοσοκομείου σε εικόνες:






Μετά την "τρελλή" κινητοποίηση των καθηγητάδων, πάντα για το συμφέρον του πελάτη - ασθενούλη, με συγκεντρώσεις κλινικών για την προώθηση του εκλεκτού τους , τηλέφωνα σε έναν προς έναν στους ειδικευόμενους

  






Την άσκηση κάθε είδους πιέσεων και τρομοκρατίας στους ΕΣΥτες που τους έπαιρνε, στους άλλους ...ταξίματα











Επέλεξαν για εκπρόσωπο των γιατρών, τον πανεπιστημιακό Χαλβατζιώτη. {αυτόν που κουβαλούσε την τσάντα του Ράπτη και του την παρέδιδε με υπόκλιση ) παραδίδοντας έτσι το νοσοκομείο έρμαιο στα συμφέροντα και μικρομάγαζα των πανεπιστημιακών,




Εμείς πρέπει να τους υπενθυμίσουμε ότι: