Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Τη Δευτέρα 14 Νοέμβρη να πλημμυρίσει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
Καμία ανοχή στη κυβέρνηση του κεφαλαίου και των μνημονίων
Ένταση και κλιμάκωση των αγώνων για την ανατροπή
Το αστικό-μνημονιακό κατεστημένο, έντρομο από τους αγώνες των εργαζομένων και του λαού, προχώρησε, με την συνδρομή ακόμη και της ακροδεξιάς, στην δημιουργία της νέας μνημονιακής κυβέρνησης με επικεφαλής ένα τραπεζίτη, τον κ. Παπαδήμο.
Η συγκυβέρνηση του συνόλου του αστικού πολιτικού κόσμου, με επικεφαλής ένα εκπρόσωπο του πιο σκληρού τμήματος του κεφαλαίου, του χρηματοπιστωτικού, επιχειρεί με διάφορα τεχνάσματα να εμφανιστεί σαν μια «νέα σελίδα» στην πολιτική ζωή της χώρας. Ταυτόχρονα προσπαθεί να εξασφαλίσει την ανοχή του λαού και των εργαζομένων στις βάρβαρες πολιτικές που προωθούνται στα πλαίσια του μνημονίου και να μετατρέψει την καπιταλιστική κρίση σε κρίση και υποτίμηση της εργασίας, με στόχο διασφάλιση της κερδοφορίας και την επιθετική ανασυγκρότηση του κεφαλαίου.
Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι άνεργοι, τα λαϊκά στρώματα που βιώνουν, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών, δεν εγκλωβίζονται από τις σειρήνες και τις παραπλανητικές κραυγές για δήθεν  «σωτηρία» της πατρίδας. Αντίθετα οι εργατικοί και λαϊκοί αγώνες θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση και αποφασιστικότητα.
Το επόμενο χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός θα δώσουν και πάλι μια μαχητική απάντηση στην μνημονιακή κυβέρνηση του κ Παπαδήμου και στις πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν.
Πρώτη απάντηση τη Δευτέρα, ημέρα που ξεκινούν οι προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, με τη συγκέντρωση που διοργανώνεται στο Σύνταγμα. Οι λαϊκές αντιδράσεις θα συνεχιστούν με τις εκδηλώσεις και το Συλλαλητήριο για την φετινή επέτειο του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου, που φέτος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ενώ τις επόμενες μέρες θα κλιμακωθούν με απεργίες, καταλήψεις, διαδηλώσεις αλλά και τις πολύμορφες δράσεις ανυπακοής απέναντι στα χαράτσια.
Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ καλεί όλους τους εργαζόμενους στη συγκέντρωση που οργανώνουν ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων και η Επιτροπή ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τη Δευτέρα 14/11 στις 6μμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ - Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6 ΜΜ