Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Απόφαση της Γεν. Συνέλευσης 5-11-2008

1.ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ την Τετάρτη 5/11/2008.Ανοιχτή Συγκέντρωση όλου του προσωπικού στο χώρο των επειγόντων από τις 14.00 και μετά.
2.Συνέχιση των συγκεντρώσεων προσωπικού 8-10 π.μ., της επίσχεσης εργασίας των ιατρών με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου καθ’ όλο το πρωινό ωράριο και στάση εργασίας 11π.μ. με 3μ.μ. των υπόλοιπων ιατρών μέχρι ικανοποίησης των αιτημάτων μας.
3.Κλείσιμο της Κεντρικής Πύλης του Νοσοκομείου καθημερινά 9-10 π.μ. με συγκέντρωση των εργαζομένων.
4.Αναστολή της λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρείων επ’ αόριστον και κλείσιμο του ταμείου των εξωτερικών ιατρείων και του γραφείου κίνησης καθημερινά.
5.Συνέχιση της Αναστολής της λειτουργίας των απογευματινών ιατρείων.
6.Συνέχιση του κλεισίματος των τακτικών χειρουργείων Η Επιτροπή Κινητοποίησης για τη λειτουργία του χειρουργείου αποφασίζει για τη πραγματοποίηση επειγόντων και έκτακτων χειρουργικών επεμβάσεων .
7.Γενική συνέλευση των εργαζομένων καθημερινά 10 π.μ.

ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

· Κανένα άνοιγμα νέων κλινών, κλινικών, χειρουργικών κρεβατιών ή άλλων τμημάτων.
· Σύμπτυξη κλινικών και τμημάτων με σκοπό την ασφαλή λειτουργία του νοσοκομείου με το υπάρχον ελλιπές προσωπικό. Συγκεκριμένα σύμπτυξη δύο παθολογικών κλινικών δύο χειρουργικών, δύο καρδιολογικών και των δύο ορθοπαιδικών όπως έγινε και το καλοκαίρι. Το προσωπικό που θα απελευθερωθεί να κατευθυνθεί κατά προτεραιότητα στα υπάρχοντα τμήματα (ΤΕΠ, χειρουργεία, αιμοδοσία, Μονάδες κ.α. προκειμένου αυτά να λειτουργούν με ασφάλεια) έως ότου γίνουν ικανές προσλήψεις για την επαναλειτουργία τους.

· Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών των ιατρών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2008 και των δεδουλευμένων υπερωριών του προσωπικού Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2008.
Εγγραφή στον προϋπολογισμό του 2009 των απαραίτητων κονδυλίων για πληρωμή εφημεριών-υπερωριών του επόμενου έτους, που θα επιτρέψουν την ασφαλή και απρόσκοπτη πραγματοποίηση τους

Καθώς και όλες τις αποφάσεις και το διεκδικητικό πλαίσιο που αποφασίστηκε στις προηγούμενες συνελεύσεις


Η απόφαση της Γεν. Συνέλευσης ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ



Για την Γενική Συνέλευση Εργαζομένων του ΠΓΝ «Αττικόν»


Τζιώκα Α. Λαϊου Α.