Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Σχόλιο της Ναυαρχίδας στο δημοσίευμα


Σε μιά εποχή πληθωρισμού ιατρικού προσωπικού , η εκβιαστική πολιτική του υπουργείου υγείας, , οδηγεί τους γιατρούς του ΕΣΥ(κυρίως στην επαρχία) σε φυγή εξαθλιώνοντας τους μέσα απο τη καθήλωση των αμοιβών , τη μη πληρωμή των εφημεριών , και τα εξωντοτικά ωράρια!
Κι αυτός κάνει ότι δεν καταλαβαίνει κι ασχολείται με τη προβολή του κόβοντας το τσιγάρο από το ...2010 με συνεχή διαφημηστικά spot στη τηλεόραση (αλήθεια πόσο στοιχίζει; ποιός έχει πάρει τη δουλειά; είναι γνωστός; έχει πάρει κι άλλες δουλειές ;). Και η υποκρισία : Όλα τα σκευάσματα πυ βοηθούν τη διακοπή του καπνίσματος ΔΕΝ ΧΟΡΓΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ! Το "αστείο" είναι ότι στην εκστρατεία του χρησιμοποιείται και μελέτη γιατρου του νοσοκομείου μας που έψησε κι αυτός ...αρνί τον ...Αύγουστο γιατί είναι απλήρωτος από τον Απρίλιο!
Συνάδλεφοι το θέμα μας αφορά όλους ! Θέλουν να μας εξαναγκάσουν να φύγουμε και να μας αντικαταστήσουν με ...ωρομίσθιους δούλους ! Ήδη οι πρώτες "νύξεις" για αλλαγή του καθεστώτος του νοσοκομείου και των εργασιακών σχέσεων έχουν γίνει δημόσια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: