Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2008

Κινητοποιήσεων ...συνέχεια

ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Πέμπτη 30-10-2008 και την Κυριακή 2-11-2008.
Συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας την Παρασκευή 31-10-2008, ώρα 12:00.
Οι εργαζόμενοι του ΠΓΝ «Αττικόν» διανύουμε την 5η εβδομάδα κινητοποιήσεων διαμαρτυρόμενοι για τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού και τις απλήρωτες εφημερίες και υπερωρίες. Το Υπουργείο Υγείας αδιαφορεί για την άμεση επίλυση των προβλημάτων του νοσοκομείου και εμπαίζει τους εργαζόμενους και τους ασθενείς. Είμαστε αποφασισμένοι να μην σταματήσουμε.
Προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των ασθενών, σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τους πολίτες ότι και η Γενική Εφημερία της Πέμπτης 30-10-2008 και της Κυριακής 2-11-2008 ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί. Οι ασθενείς παρακαλούνται να καταφεύγουν στα υπόλοιπα εφημερεύοντα νοσοκομεία της ίδιας ημέρας. Έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι φορείς (Διοίκηση του Νοσοκομείου, Υπουργείο Υγείας, ΕΚΕΠΥ, ΕΚΑΒ) και ο εισαγγελέας.
Την Παρασκευή 31-10-2008 ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας όλων των εργαζόμενων του «Αττικού» αλλά και εργαζόμενων στο χώρο της Υγείας από νοσοκομεία της Αττικής για τα κοινά προβλήματα μας.
Να σημειωθεί ότι συνεχίζεται η αναστολή της λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρείων, απογευματινών ιατρείων και τακτικών χειρουργείων επ' αόριστον και το κλείσιμο του ταμείου των εξωτερικών ιατρείων και του γραφείου κίνησης καθημερινά μέχρι ικανοποίησης των αιτημάτων μας.
Η Γενική Συνέλευση των ιατρών έχει ήδη αποφασίσει κατάθεση προγραμμάτων για το μήνα Νοέμβριο με 2 εφημερίες για τους ειδικούς και 4 εφημερίες για τους ειδικευόμενους, το οποίο πρακτικά σημαίνει το νοσοκομείο θα έχει εφημερεύοντες γιατρούς μέχρι την 10η Νοεμβρίου 2008.
Η Γενική Συνέλευση Εργαζομένων του ΠΓΝ «Αττικόν»

Δεν υπάρχουν σχόλια: